Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7154 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1053 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ha szereted az gondolatébresztő történeteket, érdekes témákat boncolgató előadásokat, ingyenes letöltéssel elérheted a TED iOS alkalmazást. A program segítségével

bármely TED online Talks előadást megnézheted

. A különleges témákban, világszerte tartott beszédeket azonnal nézheted, könyvjelzőzheted és elmentheted későbbi megtekintésre is. Fedezd fel a TED online előadások vicces, megdöbbentő és érdekfeszítő előadásait iPhone-odon!
Pikachu és társai már Pokemonos kirakós játékban is! Az ingyenes letöltésű Pokemon Shuffle mobil verzióban a játékosok Pokémonokkal játszhatnak népszerű hármas-kirakós játékot. A játék lényege, a táblán lévő fejek közül 3 azonos Pokémon fej egymás mellé rakása, ezzel blokkok eltüntetése, kombók növelése és az ellenséges pokémonok legyőzése, illetve elkapása. A

Pokémon Shuffle Mobile puzzle játékban

megszerezhető az elsőtől a 675-ig minden Pokémon. A kirakós játék egyes körei 'szívekért' játszhatóak, melyet időnként automatikusan kapnak a játékosok, de mobilos puzzle játék lévén természetesen ezek valódi pénzért is vásárolhatóak / tölthetőek. Ennek ellenére (vagy éppen emiatt) a

Pokémon kirakós játék

kis adagokban is teljesen élvezhető. A Pokemon Shuffle Mobile kirakós játékban kezdők és más hasonló kirakós játékokon (Candy Crush) edződött profik is megtalálhatják a maguk ínyére valót. A puzzle játék letöltés ingyenes.
Több olyan fordító program is van már, amely a mobil kameráját használva felismeri és lefordítja a szöveget. A Menu Snap ennél specifikusabb. A Menu Snap

fordító program az idegen nyelvű étlap ételeit lefordítja és információkat szolgáltat róla

. Így ha nem tudod, eszik-e vagy isszák az adott ételt, az ingyenes letöltésű Menu Snap mutat róla neked képeket, megmondja milyen összetevőkből és hogyan készítik el. Így véletlenül sem fogsz olyat rendelni a külföldi kirándulásaid során, amit aztán megbánhatsz. A Menu Snap étlap fordító program letöltése ingyenes. Rendszerkövetelmény: Android 4.4 és újabb
Egy minden szempontból eredeti alkalmazás a Classic Mac, amely valójában egy Mac ikonokból álló matricakészlet, egyenesen az Apple fejlesztőitől. Ebben a különleges

Classic Mac matricakészletben az eredeti Mac ikonjai

kaptak helyet, amelyeket még Susan Kare készített az első Mac gépekhez. Ezeket a matricákat aztán bármelyik iPhonos beszélgetésedbe bedobhatod később. A Classic Mac ikonok és matricakészlet ingyen letöltéssel érhető a letöltőközpont oldaláról.

Hírek

Esélyes, hogy a következő, Samsung által kiadott legkívánatosabb és legérdekesebb telefonok egyáltalán nem is az új Galaxy készülékek lesznek. Komoly pletykák terjengenek arról, hogy még idén hajlékony kijelzőjű mobilokkal rukkolhatnak elő.
Androidos Nokia telefon? Bejelentették a legújabb Nokia mobiltelefont, melynek érdekessége, hogy a korábbi Nokiákkal ellentétben Android operációs rendszerrel fog üzemelni. A neve nemes egyszerűséggel csak Nokia 6 lett.
Bemutatták a szupervékony képernyőjű LG televíziót. A technológiai újdonságokat felvonultató Consumer Technology Association (CES) expón bemutatták az LG új nagy dobását, a szupervékony kijelzővel ellátott televíziót, amitől garantáltan leesik az állunk.
Az Apple új, vezeték nélküli fülhallgatóit már októberre ígérték, ám meg nem magyarázott okokból ez az időpont alaposan megcsúszott. De ami késett nem múlott, már rendelhetők az Aripods-ok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Mahjong Suite 2016 mahjong játék próbakidása, mely ingyen letölthető és kipróbálható.
A Mahjong (vagy magyar átírással madzsong) kínai játék, melyet jellemzően a XX. századig leginkább az uralkodó udvarában játszottak. Nyugaton először csak a XIX. században említették, mint ismeretlen kínai játék. Négyszemélyes kiadása mellett létezik belőle egyszemélyes, modern kori verzió is, melyben a kövek felszedése a lényeg (passziánsz).

A Mahjong Suite 2016 több-féle mahjong játékot tartalmazó csomag, egy- és többszemélyes módban is játszaható.

A teljes kiadásban minden egyes játékmód több milliárd lehetséges felállást tartalmaz.

A próbaverzió ehhez képest minden játéktípushoz 3 -3 lehetséges leosztást tesz elérhetővé.
A Mahjong Suite 2016 játékaiban testre szabhatóak a háttérek, cserepek (vagy kövek) és különböző témák állíthatóak be. Természetesen aranyos cicás is van, hogy biztosan mindenki találjon magának megfelelőt.

A Mahjong Suite 2016 teljes verziója a hivatalos oldalon vásárolható meg.
A Photoscape 3.7 ingyenes letöltésű program, mely képek szerkesztésére és javítására használható program.
Az ingyenesen letölthető Photoscape képszerkesztővel lehetséges a képek színkorrekciója, átméretezésére, darabolására, egyesítésére vagy akár több képből álló animált GIF-ek létrehozására.

A Photoscape képszerkesztő akár képkonvertálásra is használható, RAW képfájlokból képes JPG képre konvertálni.A program képek szerkesztése mellett tömeges átnevezésükre, nyomtatásukra, és akár a képeken található színek pontos meghatározására is használható.
A Photoscape 3.7 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és 8.1 operációs rendszerekkel kompatibilis.
A Hard Disk Sentinel merevlemez felügyelő és alkalmazás ingyenes próbaverziója.
A HDD Sentinel program megkeresi és kijelzi a merevlemezek problémáit, akár már azelőtt, hogy azok előjönnének és megmutatja az esetleges teljesítménycsökkenés lehetséges okait.

A HDD Sentinel ellenőrzi a merevlemezek állapota mellett, a számítógép hőmérsékletét és sebességét.Az ingyenes kiadás az alapvető információk megjelenítése mellett az aktuális problémákat képes ellenőrizni és kijelezni; a program teljes kiadása megvásárolható a gyártótól.
A HDD Sentinel ajánlott mindazoknak, akik számítógépük sebességét, megbízhatóságát szeretnék növelni; a Hard Disk Sentinel segít elkerülni az adatvesztéssel járó problémákat, ezzel értékes adatokat, időt és pénzt kímélhetnek meg azok, akiket érzékenyen érintene az ilyen probléma.
Az Inkscape letöltése ingyenes, mely magyar nyelven is használható professzionális képszerkesztő 64 bites Windows rendszerekre.
Az

Inkscape képszerkesztő használható illusztrációk, ikonok, logók, térképek, diagramok

és sok egyéb más tervezésére.
Az Inkscape képszerkesztő előnye, hogy vektorgrafikus képszerkesztésre is használható.
Ezek az SVG kiterjesztésű képek, grafikák minőségromlás nélkül méretezhetőek. Lehetnek háttérképek vagy kis logók is, nagyításkor és kicsinyítéskor a képek minősége nem romlik, nem lesznek pixelesek.Az AlomWare Reset egyszerű, kisméretű és ingyenes program, mely aktiválásával gyorsan bezáródik minden megnyitott ablak és alkalmazás.
Az ablakok és programok bezárásán kívül törli a vágólapot, a megnézett dokumentumok listáját, és lelövi a nem rendszerszintű folyamatokat is.
Az AlomWare Reset gyakorlatilag egy gyors újraindítást szimulálva eltüntet mindent, amit a gép előtt ülő felhasználó a közelmúltban nézegetett vagy helyezett a vágólapra.

Az AlomWare Reset futtatásakor érdemes figyelni rá, hogy ne legyen megnyitva szükséges és mentetlen dokumentum

, ugyanis ezeknek a teljes tartalma azonnal elveszik.

A program segítségével nem csak a fent említett 'nyomok' tünthethetőek el, hanem memória is felszabadítható.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése