Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7196 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1123 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Remek stresszoldó, kikapcsoló alkalmazás a Recolor színező appja, amelyet ingyenes letöltéssel telepíthetsz az iTunes-ból. A sokféle mintával rendelkező

felnőtt színező

ben biztosan találsz magadnak valót. Fedezd fel újra a színezés rég elfeledett, meditatív érzését! Miután végezték a rajzoddal, további effektekkel teheted még jobbá az alkotásaidat. A Recolor színező app letöltéséhez olvasd be a QR kódot!
A népszerű Dragon Ball sorozaton alapuló táblás és 3-as kirakós játék viszonylag egyszerű játékmenettel és nagyon hangulatos kártya-grafikákkal. A játékban megtalálhatóak a Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT és Dragon Ball Super karakterek is, jóformán mindenki, egyesek több tucat formában is. A

Dragon Ball Z Dokkan Battle játékmenetét

tekintve minden pálya egy lépegetős társasjáték jellegű résszel kezdődik, amelyben egy pályán átnavigálva lehet különböző erősítőket, tárgyakat felszedni; illetve itt lehet harcokba keveredni is. A dobást megoldja a játék, 3 dobókocka és a rajtuk található értékekből választhatnak lépés előtt a játékosok. Miután harcba keverednek megjelenik a hármaskirakós egy picit bonyolultabb - rövid tesztünk alatt egyelőre átláthatatlan formája. A különböző karakterek különböző színekkel erősebbek, valamint elegendő szín kirakása után feltöltődnek és szupertámadást (Kamehameha és társai) használnak. Karakterek Dragon Stone-ért idézhetőek, ezek szerezhetőek küldetésekkel, illetve mobilos játék lévén egy halom pénzért is vásárolhatóak. A játék 4.0.3 és újabb Android rendszereken működik.
A Google Authenticator a Google szolgáltatásokban tárolt adataink biztonságának megerősítését teszi lehetővé egy egyszerű kiegészítő alkalmazásként. Miután beállítottuk fiókunkhoz, ez lesz a

kétlépcsős beléptetéshez szükséges hitelesítő alkalmazás

. A jelszó ugyanis önmagában nem elég, ha bárki megkaparintja, máris nagy bajban vagyunk. Az ingyenes letöltésű Google Authenticatorban megjelenő, rövid időközönként újragenerálódó rövid számsor hozzáadásával azonban máris sokkal nehezebb helyzetbe kerülnek a rossz szándékú fiókfeltörők.
Ha biztonságban akarod tudni a Google fiókodat és a hozzá tartozó e-maileke, drive-ban tárolt fájlokat, elmentett jegyzeteidet és még sok mást, akkor érdemes telepítened a Google Authenticator alkalmazást. Ez ugyanis a

kétlépcsős beléptetéshez szükséges hitelesítő applikáció

. A kétlépcsős bejelentkezés lényege, hogy önmagában a jelszóval nem lehet belépni, szükség van egy, a mobilapp által megadott rövid számsorra is, amely rövid időközönként újragenerálódik. Használatához a fióknál is át kell állítani a beléptetési módot, de ez csak pár kattintás. Ennyit bőven megér a biztonság, amelyet a Google Authenticator ingyenes letöltésű appjával elérhetsz.

Hírek

A Tesla vezetője, Elon Musk megállíthatatlanul ontja az újdonságokat és korszakalkotó technológiákat. Legújabb bejelentése szerint megkezdődtek az emberi agyhoz kapcsolható számítógépek fejlesztései
Az önvezető autók a tömegközlekedésre szabva is megállják a helyüket. Japánban a Softbank cég nagy erőkkel azon van, hogy az önvezető buszok minél hamarabb forgalomba állhassanak.
A nemrég megrendezett genfi autóexpón mutatta be a Porsche legújabb elektromos autó koncepcióját, a Mission E-t. Az áramvonalas, rendkívül megkapó külső meggyőző belsőt is kapott.
A benchmarking egy furán hangzó kifejezés, amely sokat segíthet akkor, ha új mobiltelefont, vagy tabletet akarunk vásárolni. De mire is jó pontosan az AnTuTu android benchmarking applikáció? Az AnTuTu egy remek...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A DVD to MP4 egy ingyenes Windows alkalmazás, amely normál DVD - és Blu-ray - lemezeket képes mp4 és más videoformátumokba konvertálni.
Ennek segítségével a filmek lemezek nélkül is egyből nézhetőek a számítógépen.

A DVD to MP4 támogatja a standard MPEG4 videó formátum mellett a H264 videókodeket és az olyan népszerű fájlformátumokat, mint az AVI, WMV, FLV és MOV.

A programmal a bitrate is állítható.

A DVD to MP4 programmal nem csak egy, hanem akár egyszerre több DVD / Blu-ray lemez is konvertálható.
A Folder Lock fájltitkosítás segítségével fájlok, mappák, sőt akár teljes meghajtók titkosítása lehetséges Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és 10 operációs rendszereken.
A felhasználók egyszerűen és gyorsan védhetik le jelszóval az olyan fájlokat, amiket nem szeretnének illetéktelen kezekben tudni.

A biztonságos titkosítás mellett - amelyhez a Folder Lock AES 256 bit titkosítást használ - akár biztonsági másolatok készítése

, vagy fájlok, böngészési és egyéb előzmények teljes eltávolítása is lehetséges a programmal.

Fontos, hogy a Folder Lock által titkosított fájlokhoz csak és kizárólag jelszóval lehet hozzáférni. Ezek a fájlok nem csak hogy nem nyithatóak meg, még törölni sem lehet őket ezen jelszó nélkül. Az elfelejtett jelszó csak a Folder Lock fájltitkosító szériaszámával szerezhető vissza, de csak akkor, ha a felhasználó beállította a mesterjelszó opciót a Password Security beállításoknál.

A 7.6.8-as kiadás kisebb hibajavítások mellett a fájl titkosítások gyorsaságát is megnöveli.
A Driver Booster az IObit ingyenes driver hibajavítója és egyben driver keresője.
A programmal hibás driverek felderítése, törlése, cseréje mellett a hiányzó driverkészletek beszerzése is egyszerűvé válik.

A hibás driverek okozhatnak hang, kép vagy egyéb problémák mellett akár rendszeres, teljes rendszer-összeomlást is, így mindenképpen érdemes figyelni rájuk.

A Driver Booster 40,000 drivert

ismer és ez az adatbázis folyamatosan bővül. Támogatja az

Nvidia, Realtek, Intel

és több tucat jobban vagy kevésbé ismert gyártó drivereit is.

A program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekkel használható.
A Google Chrome internetböngésző 57-es kiadása.
A szokásos kisebb hibajavítások, foltozgatások mellett a Chrome 57 egy nagy újítással is érkezett.
A böngésző ugyanis ettől a kiadástól számítva korlátozza a háttérben megnyitott lapok erőforrásait.
A Chrome 57 azokat a lapokat, melyekhez 10 másodperce nem nyúlt a felhasználó inaktívnak nyilvánít, és lekorlátozza a lap erőforrásait. Ezzel a

Google Chrome 57 nem csak gyorsítja a böngészést azoknak, akik amúgy rengeteg lapot hagynak nyitva

, hanem akár még a laptopok akkuját is kíméli.
Néhány lap, azok amelyek hangot játszanak le, illetve a WebSocket vagy WebRTC-t futtatóak kivételek ez alól, így nem kell attól tartani, hogy pl. 10 másodperc után megszakad a háttérben futó YouTube videó / zene.
A GPU-Z kisméretű ingyenes program, mely a számítógépben található videókártya információkat képes megjeleníteni.

A GPU-Z minden NVIDIA és ATI videókártyát támogat.Képes minden olyan adatot megjeleníteni egy videókártyáról ami fontos lehet, akár internetes segítségkéréshez is.
Támogatja a Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 és 10 rendszereket is.

A GPU-Z telepítés nélkül használható.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése