Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7536 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1663 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Kifejezetten a tizenéveseknek szóló háttérképes alkalmazás a Teen Wallpapers. Egyértelműen saját stílust képvisel a hasonló androidos applikációk között, hátterei sugároznak valami megfogalmazhatatlan coolságot és fiatalos életérzést. A kínálat egyelőre még növekszik, de így is érdemes válogatni, hiszen mindenféle hangulathoz, életérzéshez található

háttérkép

. A Teen Wallpapers háttérképei pár mozdulattal beállíthatók a mobilon, az alkalmazás letöltése pedig ingyenes.
A fényképezőgép gyártók minden korban próbáltak olyan gépeket, amivel megragadhatták egy pillanat legszebb értékeit egyetlen képben. A Huji cam kamera alkalmazás éppen ezeket a gépeket hívatott utánozni, csak a telefonodon. A kamera alkalmazásban átélheted egy igazi retro fényképezőgép használatának örömeit és a mai állapotokhoz képest létrejött hátrányt. A

fotó alkalmazás

a telefon képernyőjére egy valódi Fuji fényképezőgép hátlapját vetíti. A képkeresőben nézheted innentől az eléd táruló látványt, a fotó alkalmazás pedig különböző effekteket használ, hogy imitálja a régi fényképezőgépeket. A Huji cam alkalmazás angol és több más idegen nyelven elérhető iOS 9 és újabb verziókon.
Nagyszerű ritmusjátékot köszönthetünk a Dobfelszerelés nevű androidos alkalmazás képében. A játékhoz szükséged lesz a ritmusérzékedre, ugyanis te fogsz a dobok mögött ülni a különböző zeneszámok alatt. Válassz ki egy számot, és üss a megfelelő időben a megfelelő jelzésnek megfelelően a dobokra. Egyszerűnek hangzik, de a

ritmusjáték

nehézségi szintjétől függően egyre többféle dobod lesz és egyre bonyolultabban kell őket verni. A Dobfelszerelés ingyenes letöltésű ritmusjáték, a zenekedvelőknek ajánljuk!
A Helix Jump megfelelő társ egy unalmas napon! Ha unatkozol és csak elütnéd az idődet, a labdás ügyességi játék szinte felgyorsítja az eltelt 20-30 percet, amíg játszol! A Helix Jump egy kicsit összetettebb játék a megszokottnál, lévén 3 dimenziós térben kell játszanunk, így a térlátásunkat is igénybe veszi az ügyességi játék. A

labdás játék

a fő "karakter" egy labda, amit az ujjunk segítségével tudunk végigkísérni a toronyból lefele vezető útján. A torony színe időről időre változik és ha tiltott színhez ér a labda, véget ér a labdás játék. Tipp: a játékélmény fenntartása érdekében kapcsold ki a mobilnetet a játék számára a beállításokban, valamint csatlakozz le Wi-Fi hálózatról, így elkerülheted a sok reklámot! A Helix Jump labdás ügyességi játék Android 4.1 és újabb verziókon köti le unalmas óráidat.

Hírek

Különleges kiegészítőt készítettek el a svájciak a drónreptetéshez. A szokásos két kézre markolható masszív irányítópanel helyett egy testre ölthető exoskeletont készítettek el, amelyben mozogva irányítható a drón repülése. Ezt megfejelve egy kamerával a drónon és egy headsettel a pilótán, szinte tökéletes a repülés illúziója
Az Apple App Store-ban eddig folyamatosan csak bővült a kínálat, ami elsőre jónak hangzik, de jobban utánagondolva már nem is annyira. Az alkalmazások sokasága között ugyanis egyre több olyan volt, ami már régóta nem frissült és igazából érdeklődést sem kapott. Azok az alkalmazások, amelyek kiöregedtek, kompatibilitási problémákkal rendelkeztek...
A nyelvek közti határt törheti át a Pilot nevű eszköz, amely valós időben fordít el és vissza. Így két, egymás nyelvén nem értő ember könnyedén kommunikálhat mindössze egy okostelefon és a Pilot fülbe helyezhető apró készüléke által. Vajon mennyire értékelődnek le ezáltal a nyelvvizsgák és mennyivel magabiztosabban utaznak külföldre a turisták?
A Huawei legújabb okostelefonja szinte teljes sötétségben is remek képeket képes fotózni, állványzat, vagy bármilyen vakuzás nélkül. A p20 hosszú záridős kamerája akár 6 másodperces záridővel is képes képet készíteni, hogy a kevés fényből eleget gyűjtsön a képhez. Ha ez még nem lenne elég érdekes, ezután mesterséges intelligenciáját használja fel..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Disk Drill egy professzionális adat mentő program, ami először Mac OSX, majd később Windows-eszközökre is megjelent. A Disk Drill alkalmazás telepítése és adatmentés funkciója angolul elérhető.

A Disk Drill alkalmazás csupán pár kattintással tud visszaállítani fájlokat a merevlemezről, mindaddig amíg eszköz fizikailag kifogástalan állapotnak örvend. A

törölt fájlok visszaállítása

akár NTFS, FAT, HFS/HFS+, EXT2/EXT3/EXT4 vagy már formattált lemezről is lehetséges, ha a törlés óta nem íródott túl sok adat a merevlemezre. A törölt fájlok visszaállítása egy végtelenül egyszerű folyamat, amely megállítható, leállítható és akár bármilyen külső eszközről is végrehajtható.

A Disk Drill adatmentő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut kifogástalanul.
A HDCleaner egy összetett, sokszínű eszközökből felépített szoftver, ami a számítógép gyorsítására lett létrehozva. A HDCleaner telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A HDCleaner program segítségével kitörli az eltávolított programok felesleges maradványait, valamint képes véglegesen töröli fájlokat és mappákat, helyet felszabadítva a merevlemezen. A

számítógép karbantartó program

képes tisztítani a regisztrit a felesleges és káros bejegyzésektől, de akár elmenteni és visszaállítani is tudja azt. A számítógép karbantartó program segítségével megtalálhatod azokat a fájlokat, amikből több példány is van a számítógépeden és törlésükkel helyet szabadíthatsz fel.

A HDCleaner program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Macrium Reflect egy olyan program, amivel felkészülhetsz a legrosszabb dolgokra egy alapos és bombabiztos biztonsági mentés segítségével. A Macrium Reflect program telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A Macrium Reflect tökéletes megoldás, ha minden értékes fájlt biztonságban szeretnéd tudni minden esetben. A program számára

fájlok visszaállítása

sem okoz problémát, de a biztonsági mentést tartalmazó lemez segítségével akár Windows-rendszert is futtathatsz a számítógépeden. Egyedülálló fájlok és mappák visszaállítására is van lehetőség a Macrium Reflect program keretein belül.

A Macrium Reflect program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes fájlok visszaállítására.
A RogueKiller program egy ingyenes anti malware program, amelynek segítségével hatékonyan megvédhet számítógépedet az arra leselkedő fenyegetésektől. A RogueKiller anti malware program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhető.

A RogueKiller program legfrissebb verziója minden esetben ajánlott, hiszen újabb és újabb ellenőrzések eredményei kerülnek be a programba, de a stabilitási problémák is orvoslásra kerülnek. A RogueKiller

vírusirtó program

megállítja a vírusos folyamatokat és szolgáltatásokat a számítógépen, de a fertőzött DLL fájlokat is törli a számítógépen. A vírusirtó program ezen kívül az automatikusan induló folyamatokat és alkalmazásokat is kiiktatja, ha azok vírusosak.

A RogueKiller anti malware program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kizáólag.
A Folder Lock program a megfelelő választás,ha fájltitkosításról van szó! Ráadásul a nevéből adódóan bármilyen mappa titkosítása is megoldható! A Folder Lock program használata és telepítése és használata angolul és még más idegen nyelveken lehetséges.

A Folder Lock program fájlok és mappák titkosítására is képes. A legújabb verzióban fejlődött a védelem, így nagyobb biztonságban tudhatod titkosítás után a fájlokat. A Folder Lock

pendrive titkosító program

képes egy biztonságos felhőtárhelyre menteni a fájlokat, igény esetén. A pendrive titkosító program képes más hordozható eszközök titkosítására is. A Windows fájlkezelőjébe épített menüpontok segítségével könnyebben titkosíthatod a fájlokat, ráadásul AES-256 titkosítással!

A Folder Lock pendrive titkosító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése