Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7593 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1720 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Cleaner Doctor egy olyan program, amivel az iPhone gyorsítás szinte professzionális szintre emelhető. Ha lassú a telefonod és nem szeretnél mindent letörölni róla, a Cleaner Doctor neked való. A Cleaner Doctor angol és más idegen nyelveken elérhető. A

duplikált fájlok törlése telefonról

mostantól lehetséges. Keresd meg a programmal a duplikált képeket, zenéket és videókat, majd töröld le a felesleges tartalmakat, ezáltal is értékes tárhelyet felszabadítva a készülékeden. a Cleaner Doctor duplikált fájlok törlése mellett törli a nemkívánatos naptárbejegyzéseket, de a névjegyzék felesleges rekordjai is könnyedén eltávolíthatóak vele. A Cleaner Doctor iPhone gyorsító iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Bírod a focit és kellene egy jó háttérkép a mobilodra? Olvasd be a QR kódot és töltsd le ingyenesen a Football wallpaper androidos alkalmazást, amelyben rengeteg csapatról és játékosról találhatsz kiváló minőségű, nagy felbontású

focis háttérképet

. Messi, Ronaldo, Neymar és még sokan mások is a képek közt szerepelnek, neked nincs más dolgod mint kiválasztani egyet és a Football wallpaper-rel egy mozdulattal beállítani háttérképnek.
Te is foci rajongó vagy? Akkor ne habozz tovább és töltsd le a 2018 Fifa World Cup Russia alkalmazást a telefonodra és kövesd a világbajnokság eseményeit telefonodon is! Az alkalmazás angol és más idegen nyelveken elérhető. A 2018 Fifa World Cup Russia nemcsak a

2018 foci világbajnokság

eredményeinek kimutatására való, hanem sok más érdekes funkcióval is bír. Válaszd ki kedvenc csapataidat és nézz velük kapcsolatos híreket, videókat és más tartalmakat. A 2018 Fifa World Cup Russia alkalmazásban sok érdekesség is kiderül az oroszországi helyszínnel kapcsolatban. Tedd élvezetesebbé a foci vb-t most! A 2018 Fifa World Cup Russia iOS 10 és újabb eszközökön értesít a 2018-as foci vb eredményeiről.
A 2018-as football világbajnokság idején nem is választhatnál jobb androidos alkalmazást mobilodra mint a 2018 FIFA World Cup Russia-t. A FIFA hivatalos alkalmazásából valós idejű adatokat kaphatsz a

foci világbajnokság

meccseiről. Válaszd ki kedvenc csapataidat, olvass híreket, nézz videókat, tudd meg milyen érdekességeket hordoz magában az oroszországi helyszín. A 2018 FIFA World Cup Russia kiválóan használható alkalmazás, világbajnokság idején focirajongóknak kötelező darab ez az ingyenes letöltést kínáló applikáció.

Hírek

Hamarosan talán nekünk is fizetnünk kell azért a Facebookon, hogy bizonyos videókat vagy más tartalmakat megtekinthessünk. A közösségi oldal szerdán jelentette be a tesztüzem elindulását, aminek keretein belül az adminisztrátorok által kezelt csoportok igénybe vehetik a fizetős szolgáltatást, ezzel különböző felhasználói szinteket létrehozva.
A tinédzserek 95 százaléka rendelkezik valamiféle okostelefonnal. Közülük 45% csaknem folyamatosan online, viszont a fiatalabb internet felhasználók nem csatlakoznak olyan nagy számban a Facebookhoz, mint ahogyan az idősebbek teszik, mutatja egy tanulmány. Habár a Facebook dominálta a közösségi médiát az összes korcsoportban az elmúlt évtizedben...
Az idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a főleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményű mobiltelefon, mely nemes egyszerűséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.
A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetővé tenni az 'iskolai lövöldözős szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés előtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Similarity programmal a duplikált fájlok keresése és törlése hajtható vége a számítógépen, sok keresgélés és energiapazarlás nélkül, így hatékonyabban végezhetjük minden napi teendőinket. A Similarity program telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A Similarity programmal a

duplikált zenei fájlok keresése

sem okoz problémát, gyerekjáték! Használd a Similarity programot MP3, FLAC, WMA, OGG, APE formátumú fájlokhoz. A duplikált zenei fájlok keresése több szempont alapján is történhet, például a fájlok mérete, neve és még más egyé tulajdonságok. A Similarity program használata nagyon egyszerű, könnyen tanulhetó.

A Similarity program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Handbrake videókonvertáló program legújabb verziója elérhető a Letöltőközpont oldalán! Töltsd le mindig a legfrissebb verziót és ne maradj le semmilyen újításról. A videókonvertáló program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A Handbrake

videókonverter

képes szinte bármilyen formátumot átkonvertálni, ráadásul egyszerű kezelőfelületének köszönhetően mindezt gyorsan megteheted vele. A videókonverter előre beállított profilokkal érkezik, amiket csak ki kell választani és az eszközöddel kompatibilis formátumot kapsz a konvertálás végeredményéül. A Handbrake programban a kimeneti videó előnézete valós időben elérhető, így még a folyamat kezdete előtt megnézheted, milyen lesz a videó konvertálás után. A videókonvertáló H.265 (x265 és QuickSync), H.264(x264 és QuickSync), H.265 MPEG-4 és MPEG-2, VP8 és Theora az audió konvertáló AAC / HE-AAC, MP3, Flac, AC3, vagy Vorbis formátumokat kezel.

A Handbrake videókonvertáló program Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verziójával kompatibilis.
A LastPass az egyik legjobb ingyenes program, amivel jelszavaidat biztonságos helyen tudhatod, egyetlen programban, illetéktelen szemek elől eldugva. A LastPass telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A

jelszó kezelő program

segítségével mostantól nem kell különböző helyekre felírnod a megjegyezhetetlen jelszavaidat, elég ha hozzáadod azokat a program adatbázisához és mindent egy helyben tudhatsz. A jelszó kezelő program adatbázisát egy mesterjelszó védi, amit megadva léphetünk csak tovább a többi jelszavunkhoz. A program ezen kívül képes komplex jelszó generálására is.

A LastPass program Android és iOS applikációval, illetve Firefox, Chrome, Opera, Safari bővítménnyel is rendelkezik, ezen kívül Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Fast Duplicate File Finder egy ingyenes program, amivel a duplikált fájlok törlése igazán nem egy nagy feladat. A Free Duplicate File Finder segítségével kizárólag angol nyelven lehetséges duplikált fájlok törlése.

A

duplikált fájlok keresése

, ahogy a program neve is mutatja, egy gyors folyamat, ami fejlett kereső algoritmusoknak köszönhető, amiket a Fast Duplicate File Finder használ. A Fast Duplicate File Finder a duplikált fájlok keresése során olyan találatokat is kidobhat, amelyek esetleg más néven vannak fent a gépen, ráadásul még akkor is, ha nem ugyanabban a mappában vannak. A program a hasonló fájlokat is megtalálja és az egyezőség százalékos mértékét is kijelzi.

A Fast Duplicate File Finder Windows NT, Windows 2000, Windows 2003, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé duplikált fájlok keresését és törlését.
A Legyen Ön is milliomos! televíziós játék a maga korában nagy népszerűségnek örvendett, azóta pedig egyre többen szeretnének nosztalgiázni, vagy kipróbálni magukat egy igazi kvízjáték során. A játék Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszerekre is elérhető.

A

Legyen Ön is milliomos! kvízjáték letöltése

után te is beleülhetsz a virtuális székbe Vágó Istvánnal szemben és próbára teheted magad. A Legyen Ön is milliomos! Windows 10 verziójában ötezer kvízkérdést találhatsz, amelyek mindegyike az eredeti televíziós játékból származik. A fejlesztők ráadásul nemsokára lehetővé teszik a nagyközönség számára is, hogy saját kérdéseket küldjenek be a Legyen Ön is milliomos! kvízjáték bővítésére.

A Legyen Ön is milliomos! televíziós kvízjáték jelen verziója kizárólag Windows 10 és Windows 10 Mobile operációs rendszereket támogat.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése