Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7693 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1811 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Énektudásodat fejlesztheted a Learn to Sing androidos alkalmazással. Az app ingyenes letöltése után több funkciót kapsz. Letesztelheted a hangterjedelmedet, gyakorolhatod a pontos hangok megtalálását és kitartását. Az

énekes alkalmazás

megmutatja mennyire pontosan sikerült kiénekelni a hangokat. A gyakorló részek mellett dalokat is énekelhetsz, melyeknél szintén osztályozza a kivitelezés pontosságát. A Learn to Sing énekes alkalmazás egyaránt jó időtöltés annak aki csak szeret énekelni és annak is aki szeretné tökéletesíteni énektudását és a hangját.
A Google Classroom iskolai alkalmazás nagyszerű segítség lesz a mindennapokban, ha még iskolás vagy, vagy tanár. A Google Classroom alkalmazás használata magyar nyelven is lehetséges. A Google Classroom

oktató alkalmazás

segítségével egy tanár könnyedén indíthat egy tantárgyat, a diákok pedig csatlakozhatnak a tantárgyakhoz és a házi feladatokat is le tudják adni. A modern, papírmentes oktatási rendszernek köszönhetően egy újabb lépést tehetsz a zöldebb jövőért a Google Classroom-mal. A Google Classroom alkalmazással Android rendszeren is részt vehetsz és indíthatsz online.
A Google Classroom alkalmazása tanároknak és diákoknak nyújt nagyszerű lehetőséget az együtt tanuláshoz, legyen szó a tananyagok egy helyen való összegyűjtéséről, vagy a csoportosan elkészítendő házi feladatról. Az

iskolai alkalmazást

ha egy tanár indítja, könnyen tehet fel tananyagot, feladatsorokat, melyet a diákok elérnek, akár a házi feladatukat is beadhatják a Google Classroom-mal, így modern, papírmentes oktatási felületet létrehozva. Az iskolai alkalmazásban minden egy helyen, jól átláthatóan érhető el, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető.
Hajítsd a csatatérre a klónjaidat, készíts stratégiát és használd ügyesen a taktikai lehetõségeidet ellenfeled tornáynak romba döntéséhez a Badland Brawl androidos alkalmazásban. Az alapvetõen pvp-re kihegyezett

taktikai játék

során saját tornyodból kell egységeket küldened és képességeket használnod, hogy míg az ellenfeled ugyanezt teszi, legyûrd a katonáit és megsemmisítsd a tornyát. A kis harctér, de sok lehetõség izgalmas csatákat szül, melyek után további fejlesztések kaphatók. A Badland Brawl taktikai játékban fontos az idõzítés és a kombók összehozása, ha valaki gyõzni szeretne.

Hírek

A VR alkalmazások és játékok akár jók, akár rosszak, abban mind hasonlóak, hogy meglehetősen komoly hardverigényekkel rendelkeznek. A Steam által bevezetendő új technológiának köszönhetően azonban a kevésbé nagy teljeesítményű gépek is alkalmasak lesznek arra, hogy élvezhető minőségűen nyújtsák a VR élményt a játékosoknak.
Csütörtöki napon közölték a nagyérdemûvel a Facebook munkatársai, hogy ezentúl speciális térhatású fényképeket is meg lehet osztani a hírfolyamban. Egyelõre még csak az iPhone-osok villoghatnak az új képeikkel, de hamarosan mindenki máshoz el fog jutni a lehetõség (addig meg irigykedve nézhetik a többiek látványos képeit).
A streaming szolgáltatások aranykorukat élik. A zenék és filmek streamelése ma már teljesen megszokott és bevett szokás. A játékokat eddig még senkinek sem sikerült igazán behoznia ebbe a fajta szolgáltatási rendszerbe. Ha valakinek erre mégis van esélye, akkor az minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb tech vállalata, a Google.
A Facebook bejelentése alapján csaknem 50 millió felhasználói fiók eshetett áldozatául a héten kiderülõ biztonsági résnek köszönhetõen. A vállalat elmondása alapján a támadók a 'Megtekintés mint...' profil nézeti funkcióban találtak támadási lehetõséget, amit ki is használtak. A betörést kedden vették észre és azonnal értesítették a hatóságokat.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az AOMEI Partition Assistant egy particionáló program, amivel formázhatod és személyre szabhatod a tároló eszközön levő meghajtók számát és méretét. A program telepítése és használata magyarul is rendelkezésre áll.

Az AOMEI Partition Assistant programban egy

merevlemez teszt

elvégzése sem okoz gondot! Megvizsgálja a rossz szektorokat a lemezen a program és segít felmérni a merevlemez állapotát. Merevlemez tesztelés mellett az AOMEI Partition Assistant program képes egy teljes operációs rendszert másik lemezre költöztetni, illetve létrehozhatunk vele Windows To Go adathordozókat. Az AOMEI Partition Assistant programon belül egy meghajtó betűjelének megváltoztatása is lehetséges.

A AOMEI Partition Assistant particionáló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut gond nélkül.
Az iBeesoft Free Data Recovery szoftverrel a törölt fájlok visszaállítása könnyen kivitelezhető. Az iBeesoft Free Data Recovery program telepítése és a törölt fájlok visszaállítása angolul lehetséges.

Az iBeesoft Free Data Recovery programban a

törölt adatok visszaállítása

több fájltípusra is kiterjeszthető, legyen az dokumentum, tömörített adat, kép, zene, videó, amiket esetleg véletlenül letöröltünk. A programban a formázott meghajtóról is lehetséges a törölt adatok visszaállítása. Nincs veszve semmi! Mentsd meg adataidat a számítógépről, USB eszközeidről, memóriakártyáról vagy más tároló eszközről most!

Az iBeesoft Free Data Recovery programmal Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken végzi el a törölt fájlok és adatok visszaállítását.
A Wise Auto Shutdown egy nagyon egyszerű program, amiben a számítógép időzített kikapcsolása most még egyszerűbbé vált. A program telepítése angolul, használata magyarul lehetséges.

A Wise Auto Shutdown segítségével az automatikus

hibernálás

is megvalósítható, egy előre beállított időpontban, legyen az akár éppen a beállítás napján egy későbbi időpont, vagy egy távolabbi nap. Hibernálás mellett könnyen beállíthatjuk akár azt is, hogy meghatározott időpontban kikapcsoljon, újrainduljon, kijelentkezzen vagy alvó állapotba kerüljön a rendszer. A Wise Auto Shutdown legújabb verziójában javították a kezelői felületet, a különböző fordításokat és kisebb hibákat a programban.

A Wise Auto Shutdown Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 képes hibernálás kezdeményezésére.
A GPU-z programmal a számítógéped képes videókártya teszteket végezni, de akár videókártya tuningolásra is lehetõséged nyílik. A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A GPU-z programmal alapvetõ

videókártya információk

is kinyerhetõk a számítógépbõl, így jobban megismerheted hardvered, illetve könnyen ellenõrizheted, hogy a GPU eleget tesz-e egy adott alkalmazás követelményeinek. Futtathatsz videókártya tesztet is a számítógépen, hogy kiderüljön mire használható még a grafikus processzor és hogy minden rendben van-e. A GPU-Z program NVidia és AMD kártyákkal egyaránt kompatibilis. A program legújabb verziója videókártya információk mellett több újítást is kínál, például még több grafikus gyorsító támogatása, illetve a hardver még behatóbb ismerete.

A GPU-z program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken tesz elérhetõvé videókártya teszt és tuning programokat.
Az Audacity egy sokak által kedvelt zene szerkesztõ program, amivel profi feladatok ellátása se okozhat problémát. A zene szerkesztõ program használata és telepítése magyarul is lehetséges.

Az Audacity segítségével a

zenevágás

vagy finomhangolás is lehetséges a kívánt hang fájlokon, például kiszûrhetjük a zajokat, változtathatjuk a jelszinteket, de a hangszínt is kedvünkre átállíthatjuk másmilyenre. Ezen kívül a zene szerkesztõben ezred másodperc pontossággal kereshetünk egy-egy hangfájlban, így a zene vágás lehetõ legegyszerûbb lett ezzel az ingyenes eszközzel. Az Audacity program legújabb verziója új funkciókkal bõvült és hibajavításokon esett át.

Az Audacity 32-bites verziója Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is mûködik.
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!