Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7800 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1976 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Logikai játék - House Paint ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A logikai játékok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a House Paint ingyenes letöltésű játékot, amely megnyerő, minimalista külsejében az agytekervényeket megdolgoztató feladványokat rejt. A feladat elsőre egészen egyszerűen hangzik a

logikai játék

esetén: fess le egy házfalat. Viszont a házfalon vannak ablakok, ajtók, terasz, erkély, miegymás, és az ecsetünk csak 'faltól falig' közlekedik. Így el kell tervezni, milyen irányból közelítjük meg a problémát, hogy végül a teljes falfelület színes legyen. A House Paint logikai játék letöltéséhez olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával.
Ökokereső - Ecosia ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Tégy a környezetért és válaszd az Ecosia böngészőt, amely a világ egyetlen környezettudatos böngészője és keresője! Az ingyenes letöltésű alkalmazás használatával minden 50 keresés után egy új fával gazdagodik a bolygónk. Az

ökokereső

app ráadásul semmilyen nyomon követést nem végez, a keresést kiszolgáló szerverek pedig keresésenként 1 kg széndioxidtól szabadítják meg a levegőnkét, mivel megújuló energiaforrással működnek. Az Ecosia ökokereső egy zöldebb, egészségesebb jövőt kínál, amiért te is tehetsz azzal, hogy használod.
Ökokereső - Ecosia ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Webes keresésre használ a világ egyetlen környezettudatos böngészőjét és kereső szolgáltatását. az Ecosia-t. Az alkalmazás amellett, hogy ingyenesen letölthető, minden 50 keresés után egy új facsemetével gazdagítja bolygónk erdőit. Az

ökokereső

appja nem rögzít követési információkat, szervereik pedig teljesen megújuló energiaforrással üzemelnek. Ha szívesen tennél a környezetünkért, az Ecosia ökokeresőnél kényelmesebb megoldást nem találsz.
WiFi hálózat - Wifi LAN Guard ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Derítsd fel biztonságosan a WiFi hálzózatodat a Wifi LAN Guard androidos alkalmazással. Ha kíváncsi vagy, kik használják a WiFi-det, ez az app jelezni fog minden hálózatra kapcsolódott eszközt. Minden fontos információt a

WiFi hálózatodról

különlegesebb vagy bonyolultabb beállítások nélkül olvashatsz le a kijelzőről. A WiFi LAN Guard értesítést is küld, amint egy új eszköz csatlakozik a WiFi hálózatodhoz. Az alkalmazás letöltése ingyenes.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Ecosia: a környezettudatos ökokereső Nincs nagyobb név az internetes keresőszolgáltatások között, mint a Google. Mind tudjuk, hogy a mára gigászi nagyvállalattá fejlődött cég keresője puritán, egyszerű megjelenése ellenére többnyire hatékony és jól használható. Azonban vagy egy kevésbé ismert, környezettudatosabb alternatíva is a kereséseinkre: az Ecosia.
Az Instagram blokkolja a félrevezető oltásellenes hashtageket A népszerű képmegosztó szolgáltatás szóvivői azt nyilatkozták, a bizonyíthatóan téves információkat terjesztő hashtageket szándékosan blokkolni fogják, beleértve az oltásellenes gondolatokat, amelyek ma már komoly mozgalmat generáltak. A #vaccinescauseautism és hasonlók szűrése így már életbe is lépett.
Rog phone - egy ütős telefon mobiljátékokra Az ASUS a mobilpiacot célozta meg legújabb, kifejezetten játékokra fejlesztett ROG mobiljával. Az ASUS vállalat ROG (azaz Republic of Gamers) nevét korábban elsősorban a gamer laptopokra ragasztotta, amelyekből már nem kevés példányt adtak el. Leginkább robosztus megjelenésükről és piros fekete színezésükről ismerhetők fel ezek a gépek, na meg ...
Új 3D nyomtatási technológia, amely új korszakot nyithat Kutatók kifejlesztettek egy olyan új 3D nyomtatási technológiát, amellyel átlátszó és flexibilis elektronikai áramköröket is képesek alkotni. Ez a hordható eszközök új korszakát hozhatja el akár. Az így létrehozott áramkörök egyfajta ezüst nanoszálas hálózatból jönnek létre, amire különféle átlátszó műanyagot lehet rányomtatni...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Google Chrome 74 ingyenes letöltése A Google Chrome
Torrent program - qBittorrent 4.1.6 ingyenes letöltése A qBittorrent egy ingyenes torren program, amivel bárhonnan tölthetsz le torrent fájlokat. A legfrissebb torrent program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A qBittorrent

ingyenes torrent kliens

segítségével torrent megosztó oldalakról tölthetsz le torrent fájlokat a számítógépedre. A közösségi megosztás célja, hogy a feltöltők számítógépeiről töltheted le az eredeti fájlokat egy torrent kliens segítségével. A qBittorrent biztonságos használatot garantál és kis méretével és alacsony erőforrás igényével nem fogja majd lelassítani a PC-det. A qBittorrent 32 -és 64-bites rendszereken is futtatható. A torrent program legújabb verziójában sok hiba javításra került, így biztosítva a gördülékenyebb és stabilabb használatot.

A qBittorrent ingyenes torrent kliens Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
Merevlemez teszt - SSD Life Pro 2.5 ingyenes letöltése A HDD Life Pro program több merevlemez tesztet is képes lefuttatni számítógéped tárolóján. A HDD Life Pro telepítése és használata kizárólag angol nyelven lehetséges.

A HDD Life Pro program az

ssd élettartam

figyelésére is alkalmas, de akár egy csatlakoztatott külső adathordozó (természetesen SSD) adatait is mutatja. Folyamatosan figyelemmel kísérheted a merevlemez hőmérsékletét, de akár még sok más, működési funkcióját is. A belső merevlemez folyamatos figyelés nagyon fontos, ezért az SSD Life Pro program lehetővé teszi azt is, hogy távolról tudd ellenőrizni a számítógépben levő merevlemez jelenlegi állapotát.

A HDD Life Pro külső és belső merevlemez teszt program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Ingyenes vírusirtó PC-re - IOBit Malware Fighter ingyenes letöltése Az IOBit Malware Fighter egy ingyenes vírusirtó program. Az IOBit Malware Fighter telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az IOBit Malware Fighter

víruskereső

alaposan átkutatja a számítógépedet kártékony programok után és a komoly fenyegetés jelentő fájlokat automatikusan azonnal törli is. Az IOBit Malware Fighter vírus kereső többek között trójai vírusok és zsaroló vírusok eltávolítására is tökéletes választás.

Az IOBit Malware Fighter víruskereső Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken használható. v. 7.0.2
Ashampoo Winoptimizer 17 - PC gyorsítás ingyenes letöltése Az Ashampoo Winoptimizer a PC gyorsítás egyik legjobb ingyenes eszköze. A Windows gyorsítására szolgáló program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

Az Ashampoo Winoptimizer programmal a

Windows gyorsítása

egy rendkívül egyszerű feladat. Elég csupán egyetlen kattintás a programon belül és az automatika már intézi is a PC gyorsítását. A nem használt böngésző bővítményeket is könnyen törölheted az Ashampoo Winoptimizer programban, sőt, akár az indításkor feleslegesen induló alkalmazásokat is letilthatod, így biztos, hogy sikeresebb lesz a Windows gyorsítása.

Az Ashampoo Winoptimizer Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken segít PC gyorsításban.
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése