Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7742 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1868 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Tag Team Karate Fighting Tiger - verekedős játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Válj a legerősebb karatéssé az akció dús Tag Team Karate Fighting Tiger-rel! A 3 dimenziós grafikájú appban egy-egy elleni küzdelmekben kell jeleskedned. Az ellenfelek többféle harcművészeti stílust képviselnek a

verekedős játékban

, így mindig résen kell lenned, hogy jó taktikát alkalmazz a legyőzésükre. Többféle védekezési és támadási mozdulat is a rendelkezésedre áll a Tag Team Karate Fighting Tiger-ben, melyeknek pontos és hatékony kombinációival végül padlóra küldheted az opponenst. A győzelmekért pontokat szerzel, melyek a verekedős játékban a rangodat emelik.
Ingatlan.com - eladó ingatlanok ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ingatlant keresel? Az ingatlan.com hivatalos Android alkalmazásában mindent megtalálhatsz egy helyen! Az alkalmazást magyarul is használhatod. Az ingatlan.com

ingatlan kereső

alkalmazásban Magyarország legnagyobb ingatlan adatbázisában kereshetsz kedvedre eladó tételeket! A keresőben egyedi feltételeknek megfelelő ingatlanokat listázhatsz ki, majd pedig ezekből válogathatsz. Mivel minden hirdetés csak egyszer jelenik meg, nem kell az idegesítő dupla hirdetésekkel is foglalkoznod! A hirdetésfigyelő funkciónak köszönhetően minden fontos, a hirdetést érintő változásról azonnal értesülhetsz. Ha pedig felkeresnéd az eladót, et megteheted egyből az alkalmazásból is! Az ingatlan.com ingatlan keresője Android 5.0 és újabb verziókon listázza ki az eladó ingatlanokat.
Zedge Ringtones - csengőhang ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Töltsd le ingyenesen a Zedge Ringtones applikációt iOS mobileszközödre és válogass a rengeteg különbözős csengőhang közül! Az applikációban több ezer kategóriákra osztott és kereshető dallam és hang közül válogathatsz magadnak, amelyeket aztán

csengőhangnak

, értesítési, vagy riasztás hangnak is beállíthatsz. A Zedge Ringtones alkalmazás csak csengőhangokat tartalmaz, ha a Zedge háttérképek külön appal érhetőek el.
Drive and park - autós játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Drive and Park egy remek kikapcsolódást nyújtó, egyszerű és kifejezetten esztétikus grafikával bíró androidos játék. Az ingyenes letöltés és telepítés után rögtön a város utcáján kezdhetünk egy autóval. Az

autós játékban

célunk hogy a lehető legtökéletesebben kocsikázzunk el a kiszemelt parkolóhelyig és oda koccanásmentesen, szépen parkoljuk le az autót. A játékban ahogyan haladunk előre, egyre többféle autót szerezhetünk és egyre trükkösebb manővereket kell végrehajtanunk, hogy sértetlenül állhassunk be a megfelelő helyekre. A Drive and Park autós játék letöltéséhez olvasd be a QR kódot mobiloddal!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...
A Microsoft riadót fúj az arcfelismerő technológia ügyében Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Mozilla Firefox Portable 64.0.2 - ingyenes böngésző ingyenes letöltése A Mozilla Firefox ingyenes böngészővel akár kisebb teljesítményű Windows számítógépen is megfelelően lehet az interneten keresni. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Mozilla Firefox

magyar web böngésző

legújabb verziójának Portable változata egy kisebb telepítés nélkül futtatható lesz bármilyen PC-n. A telepített Firefox így kevesebb, mint 300Mb tárhelyet foglal és ezek után a pendrive-odon bárhova magaddal viheted a saját böngésződet. A magyar webböngésző eredetileg a kis teljesítményű számítógépek optimálisabb kihasználásáról volt ismert, de a legújabb verzióban most még jobb teljesítményt tapasztalhatunk, ráadásul a fejlesztők a böngészés biztonságát is növelni tudták a programban.

A Mozilla Firefox ingyenes magyar webböngésző Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
Ashampoo Win Optimizer 2019 15.0 - PC gyorsítás ingyenes letöltése Az Ashampoo Win Optimizer a PC gyorsítás legendás mestere. A programmal olyan hibákat javíthatsz ki számítógépeden, amivel új életre kelhet a PC.

Az Ashampoo Win Optimizer programmal új értelmet nyer a

Windows gyorsítása

. Az Ashampoo Win Optimizer programban nemcsak a Windows gyorsítása megoldható, hanem akár a számítógépben levő SSD meghajtó élettartamának növelése is. Törölj fájlokat véglegesen, teszteld merevlemezed teljesítményét és rejtsd el személyes tevékenységeidet Windows rendszereken! Az Ashampoo Win Optimizer programmal akár olyan rejt3ett funkciókat is megváltoztathatsz, amikről nem is tudtál Windows 10 rendszereken.

Az Ashampoo Win Optimizer Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken biztosít gyors Windows működést.
FreeOffice 2018 - szövegszerkesztő ingyenes letöltése A FreeOffice ingyenes szövegszerkesztő program teljes körű irodai szolgáltatásokat nyújt Windows rendszereken. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A FreeOffice

dokumentum szerkesztő

a Microsoft Office minden szolgáltatását tudja, de teljesen ingyenes. A dokumentum szerkesztővel készíthetsz szöveged dokumentumokat, nagy táblázatokat, de akár prezentációkat is könnyű szerrel. A kezelőfelület nagyon hasonlít a Microsoft termékcsaládjához, így aki ahhoz van szokva, könnyen megtalálja majd, amit keres. Figyelem! A FreeOffice program letöltési linkjén megnyíló oldalon a program letöltése e-mailes regisztrációhoz kötött.

A FreeOffice szövegszerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
QBittorrent 4.1.5 - ingyenes torrent kliens ingyenes letöltése A QBittorrent egy ingyenes torrent kliens számítógépekre. Segítségével fájlokat töltetsz le könnyen a világhálóról. A torrent kliens telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A QBittorrent

torrent program

segítségével közösségi megosztásban elérhető fájlokat tölthetünk le úgy, hogy mások szolgáltatják nekünk a tartalmat a saját számítógépükről. A QBittorrent torrent program kis méretű és biztonságos letöltést nyújt. A program legújabb verziójában elmentheted a torrenteid sorba állított verzióját és a rengeteg hibajavítás mellett még több optimalizálást tartalmaz, aminek köszönhetően gyorsabb és stabilabb lett a torrent program használata.

A QBittorrent ingyenes torrent program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
SecretFolder 6.0 - titkosítás ingyenes letöltése A SecretFolder Windows program a titkosítás mestere. Az ingyenes titkosító program telepítése és használata magyar nyelven is elérhető PC-n.

A SecretFolder programmal bármilyen

mappa titkosítása

lehetséges. A titkosított adatok elérhetetlenek lesznek más felhasználók számára. A titkosított mappák a számítógépen az internetről vagy más forrásból érkező vírusok előtt is rejtve maradnak, így azokban semmilyen kár nem keletkezhet. A kiválasztott mappa titkosítása mellett a SecretFolder program képes elrejteni is a mappát, ezért még ha keresné is valaki, biztosan nem fogja megtalálni. A SecretFolder az egyik legbiztonságosabb titkosítást biztosítja ingyen.

A SecretFolder programmal Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken lehetséges bármennyi mappa titkosítása.
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése