Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7588 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1716 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Kiss my Score egy újabb lehetőséget teremt arra, hogy átéld az izgalmakat a foci vb 2018-ban megrendezett tornája alatt is. Az alkalmazás kizárólag angol nyelven használható. A Kiss my Score alkalmazás használata rendkívül egyszerű! A

2018 vb eredmények

élőben követhetőek az alkalmazáson keresztül. A foci vb 2018 eredményeire ráadásul tippelhetsz is, majd a versenyezhetsz barátaiddal azon, hogy ki tudott jobban tippelni. A csoportos csevegésben megvitathatjátok egymás gondolatait, de minden mást is, az alkalmazáson belül! A Kiss my Score alkalmazás iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Ülj harckocsiba és játssz a Tank Stars ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával! Az oldalnézetes játékban egy egy elleni meccseket játszhatsz le a többi játékos ellen. Sokféle fegyvert használhatsz fel, de a fegyver nem minde. A

tankos játékban

pontosan kell megadnod a lövés szögét és erősségét, hogy eltalálhasd az ellenfeledet. Felváltva lőhettek így fontos mielőbb minél többször eltalálni az ellenséges tankot a játékban, hogy nyerhess. A Tank Stars-van fejlesztheted is a harckocsidat és barátaid ellen is játszhatsz.
Töltsd le ingyenesen iPhone-odra a magyar nyelven is használható MapFactor GPS Navigation Maps alkalmazást. Internetkapcsolat nélkül, offline is használható, ráadásul sokféle hasznos funkcióval bír ez a

navigációs applikáció

: - háztól házig útvonaltervezés - fizetős utak jelzése, figyelése - traffipax figyelő - sebességkorlátozás figyelő - fontos, érdekes helyek a térképen (benzinkút, pihenő, étterem stb) - hangos navigáció - 2D/3D mód A MapFactor GPS Navigation Maps navigációs applikáció sok-sok elégedett letöltővel bír, csatlakozz hozzájuk!
Az OMSZ Meteora az Országos Meteorológiai Szolgálat ingyenes, időjárás előrejelzés és figyelmeztető alkalmazása. A OMSZ Meteora használata természetesen magyar nyelven is elérhető. Az OMSZ Meteora kizárólag hazánkban működik. Az

időjárás radar

képes másfél kilométeres pontossággal mutatni minden lényeges információt Az alkalmazás rendes óraként is működik, amiben megtalálhatóak különböző időjárási adatok is a felhasználók számára. Az időjárás radar figyelmeztetéseit és előrejelzéseit, minden más fontos adattal együtt az óra számlapján megtalálhatjuk és térképen is megnézhetjük. Az OMSZ Meteora időjárás előrejelzés és radar iOS 8 és újabb verziókon működik.

Hírek

A tinédzserek 95 százaléka rendelkezik valamiféle okostelefonnal. Közülük 45% csaknem folyamatosan online, viszont a fiatalabb internet felhasználók nem csatlakoznak olyan nagy számban a Facebookhoz, mint ahogyan az idősebbek teszik, mutatja egy tanulmány. Habár a Facebook dominálta a közösségi médiát az összes korcsoportban az elmúlt évtizedben...
Az idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a főleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményű mobiltelefon, mely nemes egyszerűséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.
A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetővé tenni az 'iskolai lövöldözős szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés előtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.
Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Multivox magyar szövegfelolvasó program egy magyar fejlesztői csapat szellemi terméke, amit direkt olyan feladatokra találtak ki, ahol magyarul kell majd szöveget hallgatnunk a számítógépen. A Multivox program telepítése és használata angol nyelven lehetséges, ám nagyon könnyű kezelni.

A

felolvasó program

nagy segítség lehet akár látássérülteknek, akár olyanoknak, akiknek nehezére esik az olvasás. A felolvasó program gépi hangja elsőre kicsit szokatlan lehet, ám hamar hozzászokik az ember. A program ugyan már nagyon régi, mégis a mai napig alkalmazható. Moduljait a fejlesztők beépíthetik más programokba is, így a szöveg kimondást külön szinkron hang nélkül is meg lehet oldani könnyedén.

A Mulivox szövegfelolvasó program hivatalosan Windows XP és régebbi verziókat támogat, ám Windows XP kompatibilitási módban futtatható Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is.
A Wise Force Deleter egy törlő program, aminek segítségével a törölhetetlen fájlokat tudjuk nagyon könnyen törölni legyen szó bármilyen fájlról és természetesen a törölhetetlenség oka se számít. A program telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A

törölhetetlen fájlok törlése

sokszor hasznos lehet olyan helyzetekben, amikor írásvédettség alatt állnak a törölni kívánt fájlok, vagy éppen egy másik felhasználó tulajdonában vannak. A Wise Force Deleter beépül a Windows menürendszerébe is, így a törölhetetlen fájlok törlése egy pillanat alatt, jobb kattintással elérhető. A Wise Force Deleter program kezelőfelülete egyszerű, könnyen tanulható és használható. Vigyázat! Ha nem tudod mit csinálsz, ne törölj le fájlokat, amelyek az operációs rendszer vagy programok részét alkotja!

A Wise Force Deleter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is fut.
A CrystalDiskInfo egy ingyenes hdd hibakereső program, amivel könnyedén ellenőrizheted nap mint nap a hdd egészségi állapotát, láthatod az esetleges hibákat és még sok más információt. A CrystalDiskInfo telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhető.

A CrystalDiskInfo

merevlemez ellenőrző

programban láthatjuk a merevlemez aktuális hőmérsékletét és egészségi állapotát. Ha beállítjuk az e-mail címünket, akkor akár figyelmeztető e-mailt is küld a merevlemez ellenőrző, ha hibát észlel. Az úgynevezett S.M.A.R.T görbét is mutatja a program, amivel még több értékes dolgot tudhatunk meg merevlemezünkről.

A CrystalDiskInfo hdd hibakereső és ellenőrző Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
Kíváncsi vagy, hogy hogyan teljesít a merevlemez a számítógépedben? A CrystalDiskMark pillanatok alatt, gombnyomásra megmondja neked a pontos információkat. A CrystalDiskMark program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A CrystalDiskMark

SSD teszt

képes megállapítani, hogy milyen gyors tud az adott merevlemez, akár SSD, írni vagy olvasni. Az SSD teszt a szekvenciális és random írást is vizsgálja, akár általunk kiválasztott fájllal is. A kezelőfelület elég egyszerű, elegendő kezdő nyelvtudás az elnavigáláshoz. A merevlemezek idővel vesztenek a sebességükből, ezzel a programmal hamarabb találkozhatsz a problémával és már időben orvosolhatod.

A CrystalDiskMark SSD mervlemez teszt Windows XP, Windows Virsta, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket is támogat.
A Clean Master egy nagyszerű segédeszköz Windows PC-re, amivel könnyedén javíthatsz számítógéped gyorsaságán és teljesítményén. A Clean Master program telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A

Clean Master letöltése ingyen

elérhető a Letöltőközpont oldaláról! A Clean Master program segítségével nemcsak heylet szabadíthatsz fel a számítógépeden, de a rendszer válláról is sok súlyt vehetsz le az optimalizációnak köszönhetően, így érezhetően gyorsabban fog majd működni a számítógép. A Clean Master programmal egyetlen gombnyomás is elegendő a teljes optimalizálás elvégzéséhez! ne késlekedj, töltsd le most!

A Clean Master letöltése ingyen Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken elérhető.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése