Főoldal > Hirek > Találj párt a Facebook társkeresõ appal!

t: 940

Találj párt a Facebook társkeresõ appal!Két hónapja jelentették be az F8 fejlesztõi konferencián, hogy a Facebook a Tinder babérjaira törve egy újfajta szolgáltatást vezet be a már meglévõ applikációiba. Ezentúl már társkeresésre is használható lesz a mobil app. A funkció jelenleg már tesztelés alatt áll, így hamarosan a nagyközönség számára is elérhetõvé válik.

Facebook társkeresõ

A Facebook társkeresõ tesztelésének jeleit egy Jane Manchun Wing nevû programozó fedezte fel az applikáció kódjában és rögtön posztolta is Twitterre. A Facebook késõbb megerõsítette a dolgot, de nem kívánt további részleteket kiadni egyelõre.

A Facebook társkeresõ szolgáltatást egyelõre az amerikai fejlesztõk érik csak el és mintaadatokkal próbálgatják és tesztelik, hogy az esetlegesen elõbukkanó hibákat még javítani lehessen a fejlesztés publikussá tétele elõtt. Természetesen ez a rengeteg kamu társkeresõ tesztadat az induláskor törölve lesz a rendszerbõl.

Érdekesség, hogy a Facebook társkeresõ tesztelése nem kötelezõ az alkalmazottaknak, errõl egy üzenetet is kapnak, hogy ne érezzék kötelességüknek a tesztelést, mert nem lesz kihatással a munkájukra. Egyszerûen ha kedvük van, nyomkodják egy kicsit.

Veszélyben a Tinder és az OkCupid társkeresõk

Ha végül ténylegesen elindul a Facebook társkeresõ funkció, akkor hirtelen megváltoznak majd az online párkeresési lehetõségek. A közösségi oldal több millió felhasználója egy csapásra kerül rendkívül közel a párkeresõ lehetõséghez, így ha csak a konkurens Tinder, vagy OKCupid párkeresõ nem hozakodik elõ valami nagyszabásúval, akkor komoly bajban lesznek a felhasználóik megtartásával.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

A hologram kivetítés való világbeli megvalósítása talán minden scifi rajongó egyik álma (persze a fénykardok mellett). Annyi regényben, filmben és más médiában bukkant már fel a technológia, de ezidáig nem sikerült igazán reprodukálni azt a fajta megjelenítést, amelyet a scifi írók elénk tártak. Legújabb próbálkozás a témában az ígéretes...
Egy különleges jetpack-et dobnak piacra a Selfridges brit luxusáruház eladói hamarosan. Egy különleges felölthetõ jetpack ruhát, amellyel a viselõje a Vasemberhez hasonlóan a teste mozgatásával repülhet és irányíthatja magát a levegõben. Természetesen a speciális felszerelés speciális árat is kapott, közel 125 millió forintnyi angol fontért lesz.
Minden mobiltulajdonos rémálma ha mobiltelefonja eltûnik. Akár csak észrevétlenül kicsúszott a zsebünkbõl, ott fejeltettük egy szórakozóhely asztalán, netán cseles zsebtolvajok emelték el észrevétlenül, a baj már megtörtént és ha nem tettünk elõre kellõ óvintézkedéseket rögtön nagy bajban vagyunk. Hogyan lehet egy ilyen helyzetre felkészülni...
A Microsoft két éve már titkon egy különleges új eszközön dolgozik, amely a Andromeda név alatt fut jelenleg. Most megtudhatunk róla pár izgalmas részletet. Eddig csak szabadalmakban, jelentésekben és az operációs rendszer rejtett zugainak kódjában volt megtalálható róla pár utalás. Annyi mindenesetre valószínû, hogy egy összehajtható, dupla...