Főoldal > Hirek > ASUS ROG Phone: csúcsteljesítményű mobil

t: 674

ASUS ROG Phone: csúcsteljesítményű mobilAz idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a főleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményű mobiltelefon, mely nemes egyszerűséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.

ASUS Gamer mobil

Nem az ASUS az első, aki játékra és multimédiára specializált csúcsmobilt dob a piacra. Korábban a számítógépes körökben szintén nagy márkanévként nyilvántartott RAZER is kidobta a Razer Phone-t (úgy tűnik névadásban még van mit fejlődni itt is).

Az ASUS ROG (Republic of Gamers) mobilja 2,96 GHz-es Snapdragon 845-öt kapott processzor gyanánt, ami órajelében alaposan lehagyja a többi mobilt. Persze kell is a kapacitás, hiszen a 6 colos 1080p felbontású kijelzőt 90 Hz-en kell kiszolgálnia. Ez bizony komoly melegedést is okoz, némileg vicc-kategória, de árulnak hozzá rászerelhető ventilátort is, hogy egy kicsit hűtse az eszközt.

Került bele még 8 GB RAM, és 512 GB tárhely, utóbbiak már kevésbé kiemelkedő adatok.

Ha valaki nagyon rá akar feküdni a mobil játékos oldalára, akkor vehet hozzá egy burkot, ami kézikonzolt varázsol belőle, mondjuk egy PSP-hez hasonlatosan.

Az eszköz árát egyelőre nem jelentették be, de mivel nagyon vékony célcsoportot céloznak csúcstechnológiával, előre láthatólag is borsos lesz, a telefon az év vége felé jelenik meg majd.

Teljesítménynövelés mobilon

Szerencsére ha egy kis plusz teljesítményre vágysz, nem kell komoly pénzeket kicsengetned, ingyenes alkalmazásokkal is javíthatsz mobilodon, akár új, akár régi. Próbáld ki a Magic Phone Claner-t IOS-re vagy a Triple Clean-t Androidra!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetővé tenni az 'iskolai lövöldözős szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés előtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.
Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.
Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekről fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érő
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetően hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.