Főoldal > Hirek > ASUS ROG Phone: csúcsteljesítményû mobil

t: 583

ASUS ROG Phone: csúcsteljesítményû mobilAz idei Computex expón rántotta le a leplet legújabb dobásáról a fõleg laptopjairól ismert ASUS cég. Az újdonság pedig nem más, mint egy csúcsteljesítményû mobiltelefon, mely nemes egyszerûséggel ASUS ROG Phone névre kereszteltetett. A készülékbe nagy kanállal mérték a hardvereket, az ára sem lesz alacsony.

ASUS Gamer mobil

Nem az ASUS az elsõ, aki játékra és multimédiára specializált csúcsmobilt dob a piacra. Korábban a számítógépes körökben szintén nagy márkanévként nyilvántartott RAZER is kidobta a Razer Phone-t (úgy tûnik névadásban még van mit fejlõdni itt is).

Az ASUS ROG (Republic of Gamers) mobilja 2,96 GHz-es Snapdragon 845-öt kapott processzor gyanánt, ami órajelében alaposan lehagyja a többi mobilt. Persze kell is a kapacitás, hiszen a 6 colos 1080p felbontású kijelzõt 90 Hz-en kell kiszolgálnia. Ez bizony komoly melegedést is okoz, némileg vicc-kategória, de árulnak hozzá rászerelhetõ ventilátort is, hogy egy kicsit hûtse az eszközt.

Került bele még 8 GB RAM, és 512 GB tárhely, utóbbiak már kevésbé kiemelkedõ adatok.

Ha valaki nagyon rá akar feküdni a mobil játékos oldalára, akkor vehet hozzá egy burkot, ami kézikonzolt varázsol belõle, mondjuk egy PSP-hez hasonlatosan.

Az eszköz árát egyelõre nem jelentették be, de mivel nagyon vékony célcsoportot céloznak csúcstechnológiával, elõre láthatólag is borsos lesz, a telefon az év vége felé jelenik meg majd.

Teljesítménynövelés mobilon

Szerencsére ha egy kis plusz teljesítményre vágysz, nem kell komoly pénzeket kicsengetned, ingyenes alkalmazásokkal is javíthatsz mobilodon, akár új, akár régi. Próbáld ki a Magic Phone Claner-t IOS-re vagy a Triple Clean-t Androidra!


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

A Steam online játékáruházban akarták volna elérhetõvé tenni az 'iskolai lövöldözõs szimulátor' játékot, az Active Shooter-t. Még a megjelenés elõtt kikerült a kínálatból, a rengeteg felháborodott és a játékot ízléstelennek tartó ember együttes fellépése okán.
Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetõen késõbb érkezik majd csak meg, elsõsorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.
Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekrõl fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érõ
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetõen hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.