Főoldal > Hirek > A Huawei P20 Pro kamerája sötétben is lát

t: 979

A Huawei P20 Pro kamerája sötétben is látA Huawei legújabb okostelefonja szinte teljes sötétségben is remek képeket képes fotózni, állványzat, vagy bármilyen vakuzás nélkül. A p20 hosszú záridős kamerája akár 6 másodperces záridővel is képes képet készíteni, hogy a kevés fényből eleget gyűjtsön a képhez. Ha ez még nem lenne elég érdekes, ezután mesterséges intelligenciáját használja fel a kép utófeldolgozásához, ezzel kiküszöbölve a kép homályosságát, tökéletesen éles képet eredményezve.

Éjszakai kamerázás

A kínai cég joggal nyilatkozta azt egy interjú során, hogy szerintük hamarosan a világ legjobban menő okostelefon márkájává válhatnak. A Huawei cég jelenleg a harmadik a sorban a Samsung és az Apple után a sorban.

Ahogy a Samsung Galaxy S9-es szériájú telefonok, úgy a P20 Pro is nagyrészt a kamarájával kíván hódítani. De míg az S9-en kétl hátlapi kamera kapott helyet, addig a P20-on már három.

Három hátlapi kamera

Az új zászlóshajónak tervezett P20 hátoldalán lévő mindhárom kamera más és más feladatot lát el. Az elsődleges kamera egy 40 megapixeles darab. Ez azonban jól használható 10 megapixeles képekhez, a 'light fusion' technológiával ugyanis 4 pixelből egyet készít, így pontos, kevésbé zajos képet adva végül.

A második kamera egy 20 megapixeles fekete-fehér érékelő, amellyel monokróm képek készíthetők, illetve az elsődleges kamerát támogatja.

A harmadik kamera egy 8 megapixeles teleobjektív, ami egy hardveresen stabilizált háromszoros zoomra képes, a digitális módszerrel kombinálva pedig már ötszörös zoomra. Összehasonlításképp a S9 és az iPhone X kétszeresre képes.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Igazán nagyot robbant a Fortnite Battle Royal játék a számítógépes és konzolos piacon egyaránt. Az újonnan kiadott mobilos verzió tovább növelte a méltán népszerűvé vált akciójáték hamar szerzett hírnevét. Ha te is készen állsz arra, hogy egyedül, vagy barátaiddal együtt belevessétek magatokat a tömény izgalomba, nézd meg milyen gépre van hozzá...
Egy új számítógép tele van üres hellyel és tele van potenciállal. Egy frissen telepített Windows jó kezdés lehet, de ezután még sok fontos lépést kell tenni ahhoz, hogy a számítógép jól használható és a felhasználó igényeit kielégítő eszköz és társ is legyen egyben. Ehhez jól összehangolt programkészletet kell feltelepíteni, vírusirtót, böngészőt..
Hatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevű számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetően hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják...
A gépi tanulás módszere ismét új és meglepő alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelőre kísérleti fázisban van és valós idejű kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.