Főoldal > Hirek > Fortnite Battle Royal gépigény

t: 1237

Fortnite Battle Royal gépigényIgazán nagyot robbant a Fortnite Battle Royal játék a számítógépes és konzolos piacon egyaránt. Az újonnan kiadott mobilos verzió tovább növelte a méltán népszerûvé vált akciójáték hamar szerzett hírnevét. Ha te is készen állsz arra, hogy egyedül, vagy barátaiddal együtt belevessétek magatokat a tömény izgalomba, nézd meg milyen gépre van hozzá szükséged!

Csak egy maradhat

A Fortnite Battle Royal játék alapfelállása rendkívüli izgalmakat ígér. Száz játékos egyetlen pályára betéve. Mindenki alapfelszereléssel indul és a játékosok a pályán elrejtett fegyverekkel egyre jobb dolgokhoz juthatnak. Erre szükségük is lesz, ugyanis a közeledõ viharnak hála a pálya egyre csak zsugorodik, így elkerülhetetlenné válik a többi játékossal történõ erõszakosságba torkolló konfrontáció.

Azonban nem csak az ellenfelek fegyvereitõl kell tartani. A játékosok a pályán található fák, autók és egyéb tereptárgyak feldarabolásával nyersanyagokat szerezhetnek, amelyekbõl építkezhetnek. Erõdöket emelhetnek és csapdákat is készíthetnek, amelyek elteszik az ellenfeleiket láb alól.

A rajzfilmes grafikai stílus remekül passzol ehhez a - jó értelemben - komolyan vehetetlen játékhoz. A színes, napfényes tájon öröm nézni a rakétavetõnk lövedékétõl felrobbanó ellenlábasainkat.

A játék végén a 100-ból mindössze egy maradhat életben. Ez nem kis feladat, de az biztos, hogy az elsõ pár gyõzelem maradandó élmény marad.

Fortnite gépigény

Ha PC-n szeretnél becsatlakozni az online izgalmakba, akkor az alábbi gépigénnyel kell rendelkezned minimum:

CPU: Core i3 2.4 Ghz
RAM: 4 GByte RAM
GPU: Intel HD 4000
OS: Windows 7/8/10 64-bit

Az ajánlott gépigény pedig alább olvasható:

CPU: Core i5 2.8 Ghz
RAM: 8 GByte RAM
GPU: Nvidia GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 equivalent DX11 GPU, 2 GByte VRAM
OS: Windows 7/8/10 64-bit


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

Egy új számítógép tele van üres hellyel és tele van potenciállal. Egy frissen telepített Windows jó kezdés lehet, de ezután még sok fontos lépést kell tenni ahhoz, hogy a számítógép jól használható és a felhasználó igényeit kielégítõ eszköz és társ is legyen egyben. Ehhez jól összehangolt programkészletet kell feltelepíteni, vírusirtót, böngészõt..
Hatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevû számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetõen hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják...
A gépi tanulás módszere ismét új és meglepõ alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelõre kísérleti fázisban van és valós idejû kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.
Nem az elsõ retró hullámot meglovagolni kívánó modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix címû filmbõl ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört..