Főoldal > Hirek > Mobilra is jön a nagysikerű Fortnite Battle Royal

t: 1814

Mobilra is jön a nagysikerű Fortnite Battle RoyalHatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevű számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetően hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. A Fortnite gépigény linkre kattintva nézd meg, hogy számítógéped hardver és szoftver elemei alkalmasak-e a Fortnite játékra. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják a Fortnite Battle Royal-t.

Túlélős akciójáték

A Fortnite Battle Royal játékot az Epic Games játékfejlesztő stúdió dobta a piacra a tavalyi év vége felé. Először komoly gondokkal küzdöttek, a játékostábor nem igazán harapott rá a kezdeti játékmódra. A cél az volt, hogy pár játékostárssal karöltve gyűjtsünk nyersanyagokat, építsünk erődöt és védjük meg magunkat a hordában ránktörő ellenfelektől. Az elgondolás nem volt rossz, azonban a megvalósítás valahogy mégsem volt ínyére a vásárlóknak, így hamar leáldozott a Fortnite játék halványan ragyogó Napja. Legalábbis úgy tűnt...

Csak egy maradhat...

A játékpiacot egy csapásra meghódító Player Unknown Battleground mintájára a Fortnite is behozta a Battle Royale játékmódot. Ez egy sokkal agresszívebb és pörgősebb koncepció az alapelgondoláshoz képest. A játékosok ugyan itt is gyűjtögetnek és építgetnek, azonban mindezt egymás kárára teszik az egyre szűkülő játéktérben. A cél utolsónak életben maradni. Ehhez fegyverek, épületek és különféle csapdák is segédkeznek az ellenfeleink kárára.

Fortnite Battle Royal mobilra

Az új játékmód hatalmas siker lett számítógépen és az Epic Games most úgy döntött, nem akarja kihagyni a mókából a konzolosokat, de még a mobilosokat sem.
A dolog különlegessége, hogy ahelyett hogy külön mobilos változatot írnának a játékból, egy helyre terelik az összes platform játékosait, így egy azonos játékot fog játszani a PC-s, Xbox-os, Playstation-ös, androidos és IOS-es játékos is, ami igencsak nagy szó.

A Fortnite Battle Royal iPhone és iPad verziója már letölthető, azonban az Android mobilos verzió kiadási dátumáról egyelőre nem tudni pontosat, de aki azonnal értesülni akar a megjelenésről, az ezen a linken regisztrálhat, hogy értesítő e-mailt kapjon amint lehet.
Fortnite battle royale hír update!
A Fortnite battle royale letöltés Android mobilra egyenlőre - a linkre kattintva - béta verzióban már lehetséges. Jó hír, hogy az akciójáték fejlesztése viszont gőzerővel folytatódik tovább...Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A gépi tanulás módszere ismét új és meglepő alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelőre kísérleti fázisban van és valós idejű kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.
Nem az első retró hullámot meglovagolni kívánó modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix című filmből ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört..
Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.
Új, 10 gigabit per másodperc (Gbps) sávszélességű hálózatot tesztelnek Nagy Britanniában, a korábbi olimpiai faluban, London keleti részén. A Hyperoptic szolgáltató indította a tesztelést, ezzel elhozva az első ilyen nagy sebességű internetelérést, ISP hálózatot használva a dedikált vonalak helyett. A cégek most arra törekednek, hogy az...