Főoldal > Hirek > Mobilra is jön a nagysikerû Fortnite Battle Royal

t: 1488

Mobilra is jön a nagysikerû Fortnite Battle RoyalHatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevû számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetõen hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. A Fortnite gépigény linkre kattintva nézd meg, hogy számítógéped hardver és szoftver elemei alkalmasak-e a Fortnite játékra. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják a Fortnite Battle Royal-t.

Túlélõs akciójáték

A Fortnite Battle Royal játékot az Epic Games játékfejlesztõ stúdió dobta a piacra a tavalyi év vége felé. Elõször komoly gondokkal küzdöttek, a játékostábor nem igazán harapott rá a kezdeti játékmódra. A cél az volt, hogy pár játékostárssal karöltve gyûjtsünk nyersanyagokat, építsünk erõdöt és védjük meg magunkat a hordában ránktörõ ellenfelektõl. Az elgondolás nem volt rossz, azonban a megvalósítás valahogy mégsem volt ínyére a vásárlóknak, így hamar leáldozott a Fortnite játék halványan ragyogó Napja. Legalábbis úgy tûnt...

Csak egy maradhat...

A játékpiacot egy csapásra meghódító Player Unknown Battleground mintájára a Fortnite is behozta a Battle Royale játékmódot. Ez egy sokkal agresszívebb és pörgõsebb koncepció az alapelgondoláshoz képest. A játékosok ugyan itt is gyûjtögetnek és építgetnek, azonban mindezt egymás kárára teszik az egyre szûkülõ játéktérben. A cél utolsónak életben maradni. Ehhez fegyverek, épületek és különféle csapdák is segédkeznek az ellenfeleink kárára.

Fortnite Battle Royal mobilra

Az új játékmód hatalmas siker lett számítógépen és az Epic Games most úgy döntött, nem akarja kihagyni a mókából a konzolosokat, de még a mobilosokat sem.
A dolog különlegessége, hogy ahelyett hogy külön mobilos változatot írnának a játékból, egy helyre terelik az összes platform játékosait, így egy azonos játékot fog játszani a PC-s, Xbox-os, Playstation-ös, androidos és IOS-es játékos is, ami igencsak nagy szó.

A Fortnite Battle Royal iPhone és iPad verziója már letölthetõ, azonban az Android mobilos verzió kiadási dátumáról egyelõre nem tudni pontosat, de aki azonnal értesülni akar a megjelenésrõl, az ezen a linken regisztrálhat, hogy értesítõ e-mailt kapjon amint lehet.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

A gépi tanulás módszere ismét új és meglepõ alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelõre kísérleti fázisban van és valós idejû kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.
Nem az elsõ retró hullámot meglovagolni kívánó modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix címû filmbõl ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört..
Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettõ másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a jármûvet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.
Új, 10 gigabit per másodperc (Gbps) sávszélességû hálózatot tesztelnek Nagy Britanniában, a korábbi olimpiai faluban, London keleti részén. A Hyperoptic szolgáltató indította a tesztelést, ezzel elhozva az elsõ ilyen nagy sebességû internetelérést, ISP hálózatot használva a dedikált vonalak helyett. A cégek most arra törekednek, hogy az...