Főoldal > Hirek > Újra hódít a banán telefon

t: 1000

Újra hódít a banán telefonNem az első retró hullámot meglovagolni kívánó banántelefon modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix című filmből ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört végig a mobilosok között.

Az új Nokia 8810 "banántelefon"

Természetesen ma már nem adhatják ki az eredeti, hajlított formája okán banán mobilnak elkeresztelt 8810-es modellt, hiszen habár nem volt rossz telefon, kevesen vennének ma már olyan mobilt, amivel nem lehet például Facebook-ozni. És habár az új 8810-es nem lett egy kimondottan okostelefon, nem is buta. Modern, színes kijelzőt kapott, fél gigabájtnyi RAM-ot, egy Snapdragon 205-ös chipet és még 4G-s kapcsolatra is képes.

Nem fogjuk rajta a legjobb 3D-s játékokat futtatni, de helyettük van rajta Snake, szóval mehet a múltidéző kígyózás ameddig meg nem unjuk. Ehhez nagy segítség a 25 napot is bíró 1500 MAH-ás akksi, ami ma már igazi csoda számba megy az újonnan kiadott mobilok esetében.

Banán mobil újratöltve

Kialakítás tekintetében nagyjából maradtak az eredeti design mellett, csak egy kicsit modernizálták. Megmaradt az ikonikus, kicsúsztatható billentyűzetvédő, amelytől a mobil másfélszer akkorává válik, ezzel a szájhoz még közelebb csúsztatván a mobil mikrofonját. A hátoldalra felkerült egy ma már gyengécskének számító 2 megapixeles kamera is.

A Nokia kifejezetten szívesen és büszkén árulja a kevésbé okos telefonjait, és valljuk be, néha üdítő egy olyan telefont kézben tartani, amely tényleg a telefonálásra és kapcsolattartásra lett létrehozva. Az egyszerűség néha gyönyörködtet.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.
Új, 10 gigabit per másodperc (Gbps) sávszélességű hálózatot tesztelnek Nagy Britanniában, a korábbi olimpiai faluban, London keleti részén. A Hyperoptic szolgáltató indította a tesztelést, ezzel elhozva az első ilyen nagy sebességű internetelérést, ISP hálózatot használva a dedikált vonalak helyett. A cégek most arra törekednek, hogy az...
Nap mint nap több mint 30.000 évnek megfelelő idejű videót játszanak le összesen a Google Chrome felhasználói. Ez felfoghatatlanul sok videó. Az utóbbi évben rengeteget növekedett a videómegtekintések száma. Nem csak a YouTube-os hatásvadász videóknak hála, de a minőségi videós tartalmak egyre nagyobb térhódításának is.
Új Amazon vásárlási lehetőség! Az Amazon Go egy nagyszabású kísérlet, melyben egy olyan vegyeskereskedést hoztak létre, ahol nincsenek eladók és a fizetés teljesen automatizáltan működik. Bemegy a vásárló, összeszedi a szükséges termékeket és kisétál a boltból, miközben számlájáról levonódik a vásárolt javak ellenértéke. Na de mi van akkor, ha...