Főoldal > Hirek > Mosaic - a tévésorozat applikáció

t: 458

Mosaic - a tévésorozat applikációEgy igazán különleges művészeti elgondolást valósított meg Steven Soderbergh legújabb művével, a Mosaic-kal. A TV sorozat csakis mobilon nézhető, de nem filmként, hanem valami egészen más formában.

Formabontó sorozat a Mosaic app-on

A népszerű The Knick (itthon A sebész) és a Godless sorozatok mögött álló ember most a Mosaic applikációval rukkolt elő.

A különleges kísérlet iPad-en, iPhone-on és Apple TV-n érhető el ráadásul ingyenesen. Míg a szokásos TV sorozatoknál elkezdjük nézni a részeket egymás után, a Mosaic-ban magunk göngyölíthetjük fel a cselekményt. Nem is egy szálról van szó, a történet több vonalon vezetődik, mi pedig eldönthetjük merre folytatjuk a sorozatunkat. Így egészen máshogy nézheti végig két ember a részeket, egészen más élményként megélve a Mosaic filmsorozatot.

Az app-ot és az egész projektet 3 évig fejlesztették és készítették.

A Mosaic filmsorozat világa

A filmsorozat három főszereplő körül mozog. Egy illusztrátor hölgy és párja, valamint egy kezdő művész férfi életébe nyerhetünk bepillantást. Utóbbi igyekszik a pár boldogságába beavatkozni. A történet hamarosan komoly bonyodalmakhoz vezet és minden szereplőnek saját látásmódja és saját elképzelése van a történtekről. Hogy minden részletet jó helyre tudjunk rakni a mozaikban, ahhoz résen kell lenni, de nagyon megéri az élményt.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

A különböző böngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum verziójára viszont érdemes figyelni
A gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.
A Máv Vonatinfó alkalmazása a régóta várt vonatjegy vásárlás mobiltelefonról funkcióval bővül, aminek az utazó közönség igazán örülhet majd. Az Androis és iOS appban ezentúl vonatjegyet is lehet majd vásárolni.
A robotkutyákkal több mint tíz évvel ezelőtti szenzációját kívánja újra a köztudatba visszahozni a Sony, ami pedig nem más mint a szeretni való Aibo robotkutyus. A korábbi változatban és az újban is egy egészen biztos: magas áron lehet megkapni őket.