Főoldal > Hirek > Szupergyors lett az új Firefox Quantum

t: 1083

Szupergyors lett az új Firefox QuantumA különböző webböngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum új verziójára viszont érdemes figyelni!

Firefox Quantum

November 14-én jött ki a legújabb változat Firefox Quantum néven, amely jelentős teljesítménynövekedést is hozott magával. A Firefox böngésző Quantum változata kétszer olyan gyors, mint egy éve volt, állítja a Mozilla. Nem csak indításkor észlelhető a gyorsulás, olyan is marad még sok lap megnyitása és kezelése esetén is.

A Firefox ügyvezető igazgatója büszkén nyilatkozta: 'Sokkal jobban kiegyensúlyozott memóriafelhasználással jobb teljesítményt tudunk elérni a többi böngészőhöz képest.(...) 30 százalékkal kevesebb memóriát használunk, ami annak köszönhető, hogy a Firefox Quantum-ban a folyamatokat a számítógép specifikációinak megfelelően tudjuk szétosztani az erőforrások között.'

Teljesítménynövekedés a gyengébb gépeken

A Firefox Quantumnak igazán a kevésbé profi gépek tulajdonosai is örülhetnek. A két magos, 4 gigabájt rammal felszerelt alapgépeken is szignifikáns sebességnövekedés tapasztalható. Így az olcsóbb, vagy régebbi gépek tulajdonosai ugyanazt az élményt kaphatják meg a Mozzilla Firefox Quantum-mal végrehajtott böngészés közben, mint a drága, új gépek felhasználói.

A Firefox webböngésző népszerűsége az utóbbi években lassan de biztosan csökkent, így nagy szükség volt erre a fejlesztésre, hogy ezt megállítsák, netán a visszájára is fordítsák. Az biztos, hogy ezzel a Quantum verzióval újra érdemes lesz elővenni a böngészőt annak, aki esetleg már letett róla. Kellemes meglepetésben lehet részünk.

Firefox Quantum letöltés


A Firefox Quantum ingyenes letöltéséhez csak kattints erre a linkre!


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.
A Máv Vonatinfó alkalmazása a régóta várt vonatjegy vásárlás mobiltelefonról funkcióval bővül, aminek az utazó közönség igazán örülhet majd. Az Androis és iOS appban ezentúl vonatjegyet is lehet majd vásárolni.
A robotkutyákkal több mint tíz évvel ezelőtti szenzációját kívánja újra a köztudatba visszahozni a Sony, ami pedig nem más mint a szeretni való Aibo robotkutyus. A korábbi változatban és az újban is egy egészen biztos: magas áron lehet megkapni őket.
Habár már tizenhárom éves, a World of Warcraft mégis az online többjátékos játékok királyaként trónol hatalmas játékosbázisával és rajongótáborával. Pályafutása során sokat változott, sokak örömére, mások bánatára. Most utóbbiak kedvéért visszahozzák...