Főoldal > Hirek > Csúcsmobilt dob piacra a Razer

t: 584

Csúcsmobilt dob piacra a RazerA gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.

Gamer mobil

A Razer elsősorban a különféle gamer pc-s kiegészítőiról ismert. Egerek, billentyűzetek, headset-ek, egérpadok és még sok minden más várja a minőséget megfizetni képes közönséget. A legtöbb termékük kiváló és közkedvelt a felhasználóik körében, egy Razer kütyü presztízsértékű a megfelelő körökben.

És most a kínálatba bekerül a Razer Phone. 'Köztudott, hogy megszállottja vagyok az okostelefonoknak. Rengeteg játszok rajtuk, vagy streameket nézek velük.(...) Akartunk készíteni egy mobilt, ami gaming-szinten képes teljesíteni évekig, és most a Razer Phone megtestesíti mindazt, amit elképzeltünk' - mondta a Razer vezérigazgatója, Min-Liang Tan.

Mit tud egy gamer mobil?

A YouTube-ra felrakott bemutató videó szépen szemléltetni mi mindent jelent a gamer mobil kifejezés.

A világon elsőként ebbe a mobilba került 120 Hz-es Ultramotion kijelző, amely olyan folyékony és gyönyörű megjelenítésre képes, amit még mobilkészüléken nem láttunk. Ezen kívül raktak bele Qualcomm's Snapdragon 835 processzort, 8 GB RAM-ot, 4000 mAh-ás akkumulátort és két 12 MP-es kamerát. A készülék Android Nougat-tal érkezik.

Érdekesség még az előlapra kerülő dupla hanszórócsík, amellyel játék közben remek hangzást adnak a Dolby Atmost technológiával.

És ha már gamer mobil, több nagy játékfejlesztő is jelezte, hogy partnerszerződést kötöttek a Razerrel, hogy megmutathassák, mit is tud a Razer Phone. Így első körben a különlegességeket a Final Fantasy XV Pocket Edition a Square Enix-től, Gear.Club az Eden Games-től, Tekken a Bandai Namco-tól, és World of Tanks Blitz a Wargaming Group Limited-től adják.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Máv Vonatinfó alkalmazása a régóta várt vonatjegy vásárlás mobiltelefonról funkcióval bővül, aminek az utazó közönség igazán örülhet majd. Az Androis és iOS appban ezentúl vonatjegyet is lehet majd vásárolni.
A robotkutyákkal több mint tíz évvel ezelőtti szenzációját kívánja újra a köztudatba visszahozni a Sony, ami pedig nem más mint a szeretni való Aibo robotkutyus. A korábbi változatban és az újban is egy egészen biztos: magas áron lehet megkapni őket.
Habár már tizenhárom éves, a World of Warcraft mégis az online többjátékos játékok királyaként trónol hatalmas játékosbázisával és rajongótáborával. Pályafutása során sokat változott, sokak örömére, mások bánatára. Most utóbbiak kedvéért visszahozzák...
A BlackBerry Motion a mobilgyártó cég legelső vízálló mobiltelefon készüléke, első körben Kanadában lesz kapható.