Főoldal > Hirek > Vonatjegy vásárlás egyszerűen, mobilról

t: 476

Vonatjegy vásárlás egyszerűen, mobilrólA Máv Vonatinfó alkalmazása a régóta várt vonatjegy vásárlás mobiltelefonról funkcióval bővül, aminek az utazó közönség igazán örülhet majd. Az Android és IOS appban ezentúl vonatjegyet is lehet majd vásárolni.

MÁV Vonatinfó

Sokan utaznak a MÁV vonatain, ebben segít a MÁV vonatinfó app, akár nagyobb kiruccanásokról van szó, akár a napi bejárásról munkahelyre vagy az iskolába. A sokszor vonat legjobb választás, ráadásul ezentúl még könnyebb lesz a vonatjegy beszerzése.

A 2015-ben kiadott Vonatinfó alkalmazás, amelyet androidos és IOS-es készülékekre is letölthetsz (csak kattints a linkekre), elsősorban a vonatmenetrendekről és a járatokhoz kapcsolódó információkról szólt. Nem csak statikus indulási, érkezési táblázatok vannak a Máv Vonatinfó alkalmazásban, de utazástervező módjával a megadott indulási és érkezési település megadásával megadja a lehetséges vonatjáratokat. Valós idejű vonatfigyelőjével pontosan megnézhető, hol tart épp a vonatunk, akár rajta ülünk, akár éppen a peronon várunk rá. A chat funkcióval pedig a többi utassal és a személyzettel is megoszthatjuk gondolatainkat, kérdéseinket.

Vonatjegyvásárlás mobilról

Habár az appal elégedett a letöltők közössége, a legtöbben hiányolták a vonatjegyvásárlás lehetőségét belőle. A webes felületen már jó ideje van lehetőség e-vonatjegy vásárlására, amelyet mobilon megmutatva megspórolhatjuk a sorban állást és magát a papír alapú jegyezést.

Hamarosan viszont bevezetik a vonatjegyvásárlás lehetőségét, amellyel belföldi járatokra vehetők jegyek. Az így történő vásárláshoz a vasúti kedvezmények is igénybe vehetők, állat és kerékpáros jegyek is vásárolhatók. Az indulás előtt egy óráig még visszaváltható lesz appon keresztül is. A vonatjegy ugyanolyan lesz mint az online felületen váltott e-vonatjegy.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A robotkutyákkal több mint tíz évvel ezelőtti szenzációját kívánja újra a köztudatba visszahozni a Sony, ami pedig nem más mint a szeretni való Aibo robotkutyus. A korábbi változatban és az újban is egy egészen biztos: magas áron lehet megkapni őket.
Habár már tizenhárom éves, a World of Warcraft mégis az online többjátékos játékok királyaként trónol hatalmas játékosbázisával és rajongótáborával. Pályafutása során sokat változott, sokak örömére, mások bánatára. Most utóbbiak kedvéért visszahozzák...
A BlackBerry Motion a mobilgyártó cég legelső vízálló mobiltelefon készüléke, első körben Kanadában lesz kapható.
A Facebook szóvivője hivatalos közleményben tagadta a felmerült vádaskodást, miszerint a készülékek mikrofonjának segítségével lehallgatják a felhasználóikat, hogy az így megszerzett információk alapján még pontosabb célzást kapjanak a reklámaikhoz.