Főoldal > Hirek > Visszatér a klasszikus World of Warcraft

t: 680

Visszatér a klasszikus World of WarcraftHabár már tizenhárom éves, a World of Warcraft mégis az online többjátékos játékok királyaként trónol hatalmas játékosbázisával és rajongótáborával. Pályafutása során sokat változott, sokak örömére, mások bánatára. Most utóbbiak kedvéért visszahozzák az eredeti verziót.

A World of Warcraft tömeges online többjátékos játék

A World of Warcraft (WoW) egy olyan ikon a számítógépes játékok között, amit ugyan lehet szeretni vagy gyűlölni, de szó nélkül nem lehet mellette elmenni. A Warcraft online játék kiállta az évek próbáját és egy évtized után is sokaknak szerez örömteli órákat. Habár a csillaga már nem olyan fényes, mint kezdetekkor, a pár évente kiadott kiegészítőknek hála folyamatosan fenn tudta tartani a Warcraft játékos közösség érdeklődését.

A World of Warcraft game kiegészítőkben általában új játszható fajok, kasztok, bejárható területek kerültek be, kisebb vagy netán nagyobb játékmechanikai változtatásokkal, bugfixekkel és grafikai csiszolgatásokkal egyetemben. Ezek a kiadott tartalmak minden alkalommal visszarántották a mutatókat a Blizzard részére, így érdemes volt dolgozniuk a terméken. Ez viszont néhány, régi motoros játékosnak fájó pontot jelentett. Ők ugyanis a klasszikus, eredeti WoW-ba szerettek bele még annak idején. Nos, a Blizzard most nekik is kedveskedik.

Régi új World of Warcraft

Ahogyan azt a beharangozó videó is hirdeti a YouTube-on visszatekerik az idő kerekét, eltüntetve ezzel a kiadott frissítéseket egészen a 'vanilla' azaz az eredeti World of Warcraft alap verzióig.

És habár furcsa gondolat, hogy a játékosok egy 13 évvel ezelőtti játékkal akarnának játszani, a tapasztalat mégis az ellenkezőjét mutatja. A fejlesztőcégnek az elmúlt években nem egy tört szervert kellett lekapcsolnia, ahol a vanillára kiéhezettek tömörültek és játszottak.

Habár csak töredékinformációkat osztottak meg a sajtóval, az egészen biztos már, hogy hivatalos vanilla szervereket fognak létrehozni a közeljövőben. Erről hamarosan több információt is megosztanak a közösségi csatornákon, ígérte a Blizzard szóvivője.

Warcraft mobil segéd a WoW Legion Companion

A World of Warcraft játékosok figyelmébe ajánljuk a legújabb, Legion kiegészítőhöz kiadott WoW Legion Companion mobilos segédapplikációt, amelyet egyaránt letölthetnek androidos és IOS-es készülékekre is.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A BlackBerry Motion a mobilgyártó cég legelső vízálló mobiltelefon készüléke, első körben Kanadában lesz kapható.
A Facebook szóvivője hivatalos közleményben tagadta a felmerült vádaskodást, miszerint a készülékek mikrofonjának segítségével lehallgatják a felhasználóikat, hogy az így megszerzett információk alapján még pontosabb célzást kapjanak a reklámaikhoz.
Újabb fejezetet nyitnak a kínaiak az önvezető járművek egyre nagyobbra növő könyvében. Zhuzhou utcáin ugyanis hamarosan egy önvezető busz-villamos keresztezéséből kialakult jármű fogja járni.
Három napja jelent meg a legújabb Windows 10 Alkotói frissítés és szépen lassan minden Windows 10 operációs rendszerre eljut, amely ismét egy rakás újdonságot hoz a felhasználóknak. Ezek némelyikének örülünk, némelyiknek nem.