Főoldal > Hirek > Vízálló telefon: Itt az új BlackBerry Motion mobil

t: 566

Vízálló telefon: Itt az új BlackBerry Motion mobilA BlackBerry Motion a mobilgyártó cég legelső vízálló mobiltelefon készüléke, első körben Kanadában lesz kapható.

Vízálló BlackBerry mobiltelefon modell

Meglepetésként új vízálló BlackBerry mobiltelefon érkezik, pedig nem is azt harangozták be. Két hónapja került az internetre a hír, miszerint egy új, csupa-kijelző BlackBerry mobil jön még októberben. A hónap utolsó napján valóban kaptunk egy bejelentést, de nem igazán arról, amit vártunk.

Az új, Motion névre keresztelt készülék az első olyan mobil a BlackBerry-től, amely teljesen por- és vízálló és IP67-es minősítést kapott. Nem csak ebben első a cégnél. A legnagyobb kapacitású akkumulátort is ez a modell kapta, egy 4.000 mAh-ásat, amely tulajdonosa örömére több mint egy napig fogja életben tartani a vízálló mobilt.

Egyelőre úgy tűnik a kanadai piacra vezetik be a vízálló BlackBerry Motion-t, ahol november 10-től körülbelül 125 ezer forintnak megfelelő összegért lesz kapható. Valószínűleg az eladások eredményei alapján fogják eldönteni, hogy a világ más részein is bevezessék-e a terméket.

Habár a Motion egész jó specifikációkkal rendelkezik, a lokációs korlátok miatt biztosan nem ez lesz az a modell, amely a KeyOne-t és a fizikai qwerty billentyűzetét újabb fokozatba kapcsolja. Ahhoz, hogy a BlackBerry visszaszerezhesse régi méltóságát, a mobiljainak alaposan be kell vágódniuk a közönségnél és széles körben el kell terjedniük a világban.

BlackBerry Motion specifikációk

A hardver tekintetében a BlackBerry Motion az alábbi specifikációkkal kerül a kanadai boltok polcaira:
- 5.5' 1,920x1,080-pixel felbontás
- Karcálló kijelző
- Android 7.1 Nougat
- 12-megapixel hátoldali kamera
- 8-megapixel előlapi kamera
- 2.0GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 625 processzor
- 32GB belső tárhely
- 4 GB RAM
- 2 TB-ig bővíthető külső tárhely
- 4,000mAh akkumulátor
- USB-C töltő
- QuickCharge 3.0 technológia
- Ujjlenyomat olvasó

Ha nincs BlackBerry-d...

Ha nincsen BlackBerry mobilod, de mindig is tetszettek, próbáld ki egyéb típusú androidos mobilodon a BlackBerry billentyűzet alkalmazást, amely újfajta gépelési módokat tesz lehetővé a készülékeden.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Facebook szóvivője hivatalos közleményben tagadta a felmerült vádaskodást, miszerint a készülékek mikrofonjának segítségével lehallgatják a felhasználóikat, hogy az így megszerzett információk alapján még pontosabb célzást kapjanak a reklámaikhoz.
Újabb fejezetet nyitnak a kínaiak az önvezető járművek egyre nagyobbra növő könyvében. Zhuzhou utcáin ugyanis hamarosan egy önvezető busz-villamos keresztezéséből kialakult jármű fogja járni.
Három napja jelent meg a legújabb Windows 10 Alkotói frissítés és szépen lassan minden Windows 10 operációs rendszerre eljut, amely ismét egy rakás újdonságot hoz a felhasználóknak. Ezek némelyikének örülünk, némelyiknek nem.
A kihatjhatós telefonok fogalma teljesen új értelmet nyer a ZTE Axon M mobilja által, amely most már nem csak pletyka, hanem tény. A különleges felépítésű mobilkészülék két kijelzővel bír, amelyeket egymás mellét hajtva egy nagy kijelzőt kapunk.