Főoldal > Hirek > Az új Huawei G10 4 kamerát kap

t: 712

Az új Huawei G10 4 kamerát kap


Az új Huawei mobil, amelyet mi G10, a kínaiak pedig Maimang 6 néven fognak megismerni, nem áll meg az egy előlapi és egy, netán két hátlapi kamera koncepciónál, tovább számol és rögtön négy kamerával jön ki.

2 kamera elől, 2 kamera hátul a Huawei G10-ben

A Huawei G10 szeptember 22-én kerül a boltokba, addig is elárulhatunk róla néhány technikai információt.

Először is a 4 kamera eloszlása 2-2 lesz. Az elől találhatók felbontása 13 és 2 megapixel, a hátul találhatóké pedig 16 és 2 megapixeles lesz. A Huawei G10-ben a kisebb megapixeles kamerák inkább csak kiegészítésre, amolyan másodlagos kamerákként fognak funkcionálni, nyilván nem velük fogjuk a díjnyertes természetfotóinkat lőni. Arra viszont kifejezetten jók, hogy a különféle környezeti adatokat, távolságokat és fényviszonyokat felmérve plusz információkat nyújtsanak a fényképező szoftvernek, ami ezáltal a jobb minőségű kamerából a maximumot hozhatja ki.

A Huawei G10 mobilkészülék képaránya 2:1-es lesz, amelyet egy 5,9 hüvelykes, 1080x2160 pixeles felbontású EntireView FullHd kijelző ad majd.

Maga a ház 156,2 x 75,2 x 7,5 milliméteres és fém, benne pedig egy nyolcmagos processzor fog ülni. Hogy pontosan milyen, arról még nincs hír. Kap még 4 GB RAM-ot és 64GB tárkapacitást is, ezzel a középmezőnyt célozza meg. Akkumulátora 3240mAh-s lesz, amely szintén átlagosnak mondható.

Mobilos fotózás a Huawei G10-el

Ha szoktál fotózni a mobiloddal, akkor te is tudhatod, milyen sokat jelent egy jó applikáció. A Huawei G10 rendszerének alap kamera alkalmazását nyugodtan felejtsd el, ha komolyabb képeket szeretnél készíteni. Ajánljuk helyette a Snapseed foto app-ot androidra és szintén a Snapseed app-ot iPhone-ra, amelyet a linkekre kattintva ingyenesen le is tölthetsz magadnak.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A belfasti Queens’s Egyetemen egy újfajta, rugalmas elemet fejlesztettek ki, ami forradalmasíthatja az orvosi implantátumokat és azok energiaellátását is egyben.
Amikor a Red Camera vállalat bejelentette a Hydrogen okostelefonját, amely holografikus kijelzőt kap, még sokan nem tudták volna elképzelni, hogy is fog ez működni. Most Jim Jannard, a cégvezető többet elárult a Leia céggel való együttműködéséről a cél ér
'Aranyáron' adják az új iPhone 8-at. Három év után az Apple tervezői végre úgy döntöttek, ideje felfrissíteni a szériát és újabb elemeket belevinni az iPhone dizájnjába. És ez a frissítés bizony sokba fog kerülni a vásárlóknak.
Az Angry Birds címeket jegyző fejlesztő cég, a Rovio komoly terveket sző arra, hogy 36 millió dollárral indít a tőzsdepiacon. Ezzel a terveik szerint 2 milliárdos tőzsdei értéket szerezhetnek meg maguknak.