Főoldal > Hirek > Windows 10 Pro for Workstations a profiknak

t: 1077

Windows 10 Pro for Workstations a profiknakA Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.

Win 10 Pro for Workstations profikra szabva

Ahogyan az elvérható, a Win 10 Pro for Workstations elsősorban szerver szintű gépekre van szabva és azok optimális erőforrás-kihasználására törekszik. Képes kezelni a nagy mennyiségű logikai számítást és az átlag felhasználók gépéhez képest gigászi RAM-okat is.

A szoftveróriás több nagy változást is ismertetett az új rendszertípusuk kapcsán, mellyel a high-end gépeknek kedvez.

A Resilient File System (ReFS) egy alapból bekapcsolt szolgáltatás lesz, amely jóval rugalmasabb adatkorrumpálódás-kezelést biztosít és optimalizálja a nagyméretű adatok tárolását és automata javítását is.

Ezen kívül a Windows 10 Pro for Workstations támogatást biztosít a tartós memóriaműveletekhez is. Ez azt jelenti, hogy jóval gyorsabb írási és olvasási sebességet képes elérni és a fájlok kikapcsolás vagy újraindítás után is a memóriában maradnak szükség esetén.

A Microsoft Workstations gyorsabb lesz

A Microsoft gyorsabb fájlműveleti sebességet is ígér, melyet hálózati továbbítás esetén is képes lesz hatékonyan intézni.

Végül a Windows 10 Pro for Workstations által támogatott hardverek listája is bővül, amire nyilván szükség is van a specializáltabb, magasabb szintű gépekre szabott Windows 10 esetén. A szerver szintű Intel Xeon és AMD Opteron processzorok is a listába kerültek, 2 Terabyte RAM-ot is elhajt majd.

A Windows 10 Pro for Workstations a Windows 10 őszi Alkotói Frissítéssel együtt válik majd elérhetővé azoknak, akik külön megvásárolják.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?
A szerdai napon az HBO elismerte bejelentésében, hogy cybertámadás áldozatául estek, beigazolva azt a névtelen emailt, melyet az állítólagos elkövetők küldtek szét különböző médiacégeknek.
A Google Daydream virtuális valósága mostanában jelenik meg Samsung Galaxy S8 és S8 Plus okostelefonokra, beteljesítve a Google korábbi ígéreteit a határidővel kapcsolatban. Tegnap éjjel jelentették be a dolgot, habár a Twitteren még azt írták, némi várak
Windows hibák pénzjutalma. Az összes hackernek és Microsoft barátnak írta ki a felhívást a Windows fejlesztő csapata, amelyben hibavadászatra invitálják a vállalkozó kedvűeket. A megtalált hibákért csinos summát is ígérnek a becsületes megtalálóknak.