Főoldal > Hirek > A Prisma új alkalmazása chat matricákká változtatja a szelfijeidet

t: 452

A Prisma új alkalmazása chat matricákká változtatja a szelfijeidetA Sticky AI egy új app a Prisma Labs-tól, amely a fejlesztő második terméke, amely a vállalat ugyanazon mesterséges intelligenciát felhasználó sikeralkalmazását követte, amely tavaly nyáron a tarolta le az app-piacot.

Szelfi matricák

Azonban most ahelyett, hogy a neurális hálózat használatával a képeket művészeti alkotásokká változtatnák, az IOS-re kiadott Sticky AI kicsit alacsonyabbra teszi magának a lécet. A program célja az, hogy nagyméretű selfie matricákat hozzon létre az iMessage, a Facebook Messenger, a WhatsApp és hasonló chat alkalmazáshoz.

Ez egyszerűbb cél, mint a Prisma művészi törekvései, viszont az pár perces próbakör után máris jól látszik, hogy a Sticky AI nagyon jól működik, és kielégítő a teljesítménye abban, amit csinál.

Az alkalmazás megnyitása után vagy lőhetsz egy új képet a kameráddal vagy importálhatsz egy már meglévőt a fotóalbumodból. Ezután a Sticky AI azonnal automatikusan kivágja a kép hátterét, hogy csak emberek maradjanak a képen, a többi átlátszó lesz. Úgy tűnik, hogy az összes képfeldolgozás közvetlenül a készüléken történik.

Alternatív megoldásként a fényképezőgép gombját hosszan megnyomva pár másodperces sorozatfelvételt készíthetsz, aminek a képeit aztán animált matricává vagy GIF-fé alakít, attól függően, hogy melyiket támogatja a kiválasztott üzenetküldő alkalmazás.

Szűrők, effektek, alkalmazás

Ezen kívül nem sok mindent nyújt az applikáció, nem mintha várnánk tőle. Kapunk még két szűrőt, egy fekete-fehéret és egy rajzfilmes stílusút, amelyeket a matricáinkon alkalmazhatunk. Utóbbi egyébként nagyon fel tudja dobni a képeinket.

Ha nem tetszik a kivágott, üres háttér, egyféle háttérszínt is beállíthatsz magad mögé. Az elkészült matricát aztán iMessage, WhatsApp Messenger, snapchat, távirat, vagy a Skype üzenetben küldheted tovább, de igazából bárhol máshol is, egyszerű képként felhasználhatók. Persze előbbiekben sokkal kényelmesebb, hiszen könnyedén hozzárendelhetők a chat alkalmazáshoz, így aztán ugyanúgy megtalálhatók lesznek a matricák közt a saját képeid is.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.