Főoldal > Hirek > A Facebook marketing tippjei a magányosokat célozza

t: 581

A Facebook marketing tippjei a magányosokat célozzaA Facebook néhány tippel próbál útmutatást adni a nála hirdető cégeknek. Mivel elég sok adat áll rendelkezésre náluk a felhasználóik viselkedéséről így érdemi elemzéseket végezhetnek amikkel hatkényabbá tehetők a hirdetések is. Miért jó célpont a magányos ember?

Marketing a magányosokért

"Nem az a pillanat számít, amikor meghasad a szív, hanem az utána következők. Hogyan segíthetnének a cégek azon az úton, amelyen a meghasadt szívű ember végigmegy?" - írta a Facebook a hirdetőinek. A továbbiakban azt is közölték, hogy a nemrég szinglivé vált emberek sokkal mobilabbak, sokkal nyitottabbak az új közösségi élményekre a különféle mobil alkalmazásokon keresztül. Így a legjobb elérhetőségük egyértelműen a mobilkészülékük. Arra is kitérnek, hogy az ilyen személyek megszólításánál nagyon fontos hogy a megszólított személy lelkiállapotának megfelelő hangnemet használják. Különösen fontos az empátia ünnepekkor, amikor még érzékenyebbek lehetünk az egyedüllétre. A megfelelő hangnemmel azonban olyan kapcsolatot építhet ki cég és felhasználó, amely hosszú távú és gyümölcsöző lehet. És hogy ezt elérjék, a szakítás után lévőknek új élményeket kell nyújtani, amelybe a hirtelen felszabadult idejüket és energiájukat fektethetik. Így jó ötlet lehet utazással, új munkával, hobbival és más szabadidős tevékenységekkel megcélozni az illetőt, hogy sikeres legyen a marketingfolyamat.

Reklám az egyedül lévőknek

A lényeg tehát, hogy a szinglik és törékeny hangulatú emberek jó táptalajt biztosíthatnak a hirdetőknek, így ügyes célzással nagyon hatékonyan lehet nekik eladni a megfelelő termékeket és szolgáltatásokat. Érdekesség, hogy a Facebook kutatásai szerint a férfiak sokkal érzékenyebbek a szakítás után. Ráadásul a szakítás előre is alaposan megjósolható az illető posztjai alapján. A jellemző szavak felbukkanása biztos jel arra, hogy az illető párkapcsolati státusza hamarosan egyedülállóra fog változni.
Persze a Facebook már önmagában vonzza a magányosakat, hiszen a netes közösség is közösség, és a Messenger applikációban chatelés is beszélgetés.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Valentin-nappal kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények, van aki szereti és van aki nagyon utálja. A Valentin-nap ellenzők már odáig is elmentek, hogy anti-valentin napokat is szoktak szervezni. A legtöbb kritika amiatt szokta érni a Valentin-napot,
A Microsoft bejelentette, hogy megvásárolta a torontói székhelyű Maluuba startup céget, amely egy mély tanulásos algoritmusú mesterséges intelligencia fejlesztésével foglalkozott. Ezzel az új technológiával komoly vetélytársa lehet a Google és Facebook ..
Esélyes, hogy a következő, Samsung által kiadott legkívánatosabb és legérdekesebb telefonok egyáltalán nem is az új Galaxy készülékek lesznek. Komoly pletykák terjengenek arról, hogy még idén hajlékony kijelzőjű mobilokkal rukkolhatnak elő.
Androidos Nokia telefon? Bejelentették a legújabb Nokia mobiltelefont, melynek érdekessége, hogy a korábbi Nokiákkal ellentétben Android operációs rendszerrel fog üzemelni. A neve nemes egyszerűséggel csak Nokia 6 lett.