Főoldal > Hirek > Videóhívás a WhatsApp-ban

t: 1199

Videóhívás a WhatsApp-banA mai naptól kezdve a népszerű beszélgető alkalmazás, a WhatsApp új funkcióval bővül: ezentúl videóhívásokat is intézhetünk vele. Ezzel beáll a FaceTime, Skype, Facebook Messenger, és Google Duo sorába.

Egymilliárd WhatsApp felhasználó

Nem is olyan rég volt, hogy a Facebook kezében lévő ingyenes chat program felhasználótábora áttörte az egymilliárdos határt. Ez mindenképp nagy megkönnyebbülés lehetett Zuckerbergnek és a részvényeseinek, hiszen nem kis pénzért, 19 milliárd dollárért vásárolta fel még két évvel ezelőtt. Ezzel a WhatsApps Messenger kenterbe verte a Facebook Messengert is, ami "csak" 800 millió felhasználót tudhat magáénak. A programok népszerűségéhez az is hozzátartozik, hogy mindkettő ingyenes, és mindkettő elérhető androidra és iPhone mobilokra, tabletekre is.
Ha letöltenéd a WhatsApp Messenger-t androidra vagy WhatsApp-ot iPhone-ra kattints az előző linkek valamelyikére.
Ha a Facebook Messenger-t töltenéd le androidra, vagy IOS-re akkor is kattints bátran.

WhatsApp számítógépen is!

Ugyanazon szolgáltatásokat tudja a WhatsAPP PC-n is mint az android mobilos verzió: ingyen szöveges üzenetek, kép valamint videó küldés, telefonhívás és dokumentum megosztás is lehetséges vele. Létrehozhatóak a WhatsApp számítógépes programban csoportos csevegések is; ezekben egyszerre 256 ember társaloghat egymással ingyen.
A WhatsApp számítógépen Windows 8 vagy újabb operációs rendszeren működik, melyet a linkre kattintva ingyen telepítheted.

Videóhívás funkció a WhatsApp-ban

A videóhívás funkció természetesen szintén ingyenes lesz, és bárki használhatja aki rendelkezik a WhatsApp applikáció legújabb verziójával. Ha még nem elérhető nálad, frissítsd az appot a mobilodon. Maga a beszélgetés nem tér el a hasonló programokban látottaktól. Nagy képen a webkamera chat-en beszélgetőtársunk képét láthatjuk, mellette kisebben a sajátunkat. Az ingyenes videotelefonálásra, kapcsolattartásra így még több lehetőséget kapunk, aminek lehet nagyon örülni.
A WhatsApp fejlesztése egyébként nagyon jól halad, mióta a Facebook-hoz került. A felhasználók gyarapodása mellett funkciókkal is folyamatosan bővül. Pár éve kapott asztali klienst, aztán üzenetkódolást, majd jött a képekre rajzolási lehetőség is.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Mindenkit ledöbbentett aki látta: a Facebook-on több millió felhasználót nyilvánított halottnak a rendszer és emlékezett meg róluk szomorúan. A bug nem kímélte magát az alapítót, Mark Zuckerberget sem.
Első körben az Amerikai Egyesült Államok területén tervezik bevezetni a Facebook app új funkcióját, amely egy mesterséges intelligencián alapuló szelfi készítésre is alkalmas fotó-, és videófilterezés lesz. Izgalmasan hangzik, várjuk!
A gépek rengeteg helyen tudják kisegíteni az embereket. A közlekedésben, kommunikációban, szórakozásban és most már a pizzériákban is. Ráadásul a robot által készült étel finom is!
A Tesla cég feje, a SpaceX rakéta és űrkutatások lelkes híve, Elon Musk új technológiai csodával rukkolt elő. A háztetőkre szerelt napelemeket forradalmasítaná, maga a tető lenne a napelem.