Főoldal > Hirek > Milliók haltak meg a Facebook-on

t: 1429

Milliók haltak meg a Facebook-onMindenkit ledöbbentett aki látta: a Facebook-on több millió felhasználót nyilvánított halottnak a rendszer és emlékezett meg róluk szomorúan. A bug nem kímélte magát az alapítót, Mark Zuckerberget sem.

Gyászba borult Facebook

Pénteken pár millió felhasználó, beleértve az élőket is egy gyászsávot kapott a profiljára, amely arról tudatta a többi facebookozót, hogy az illető elhunyt. Elég csak belegondolni azok kételyeibe, akik azzal az értesítéssel szembesültek bejelentkezésük után, hogy valamelyik szerettüket elveszítették. Ez persze a legtöbb esetben nem volt igaz, az oldal hibájából adódóan történt ez a nagyméretű és sokakat felkavaró baki. A rendszerben egyébként tényleg lehet kérni, hogy egy elhunyt üzenőfalára tegyék ki a megemlékező szöveget, most viszont nem erről volt szó, senki sem kérte, hogy mindenkinek tegyék ezt ki.

Mindenkitől elnézést kértek

A morbid hibát az oldal üzemeltetői persze perceken belül javították és később a felhasználók bocsánatát kérték a szörnyű hibáért.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Első körben az Amerikai Egyesült Államok területén tervezik bevezetni a Facebook app új funkcióját, amely egy mesterséges intelligencián alapuló szelfi készítésre is alkalmas fotó-, és videófilterezés lesz. Izgalmasan hangzik, várjuk!
A gépek rengeteg helyen tudják kisegíteni az embereket. A közlekedésben, kommunikációban, szórakozásban és most már a pizzériákban is. Ráadásul a robot által készült étel finom is!
A Tesla cég feje, a SpaceX rakéta és űrkutatások lelkes híve, Elon Musk új technológiai csodával rukkolt elő. A háztetőkre szerelt napelemeket forradalmasítaná, maga a tető lenne a napelem.
Végigsöpört az interneten a Microsoft új, all-in-one asztali gépe, a Surface Studio. Az asztali gép rendkívül jónak néz ki, viszont az ára borsos.