Főoldal > Hirek > Vezeték nélkül tölthető Samsung Galaxy SIII

t: 2923

Vezeték nélkül tölthető Samsung Galaxy SIIIA Samsung Galaxy SIII hátlapot eltávolítva, az akkumulátor mellett két, réz érintkezőt találunk amely az indukciós töltő előkészítése. A Samsung a mai napig nem gyártotta le a vezeték nélküli töltőt az SIII típushoz, azonban ezt a piaci rést több szemfüles gyártó is észre vette és már kínál is erre egy megfelelő megoldást. 50$ körüli áron kínálják az eszközt: Qi Inductive Wireless Charging Upgrade Kit for Samsung Galaxy S3 internetes rendelés esetén, ingyenes kiszállítással.

A Samsung Galaxy vezeték nélküli töltő használata:

A töltő, a Samsung Galaxy S3 mobiltelefonnál néhány centiméterrel szélesebb, hosszabb is, kényelmesen elfér rajta a telefon. A telefon ráhelyezése után a töltő hangjelzést hallat és egy kék LED is jelzi, hogy az indukciós kapcsolat létrejött és a töltés folyamatban van. A töltő teljesítménye egyezik a Samsung Galaxy S3 gyári töltőjével, de az indukciós energiavesztés miatt 30%-al kevesebb energiával tölti fel az akkumulátort. Mindent egybevéve egy kényelmes és praktikus töltési mód a vezeték nélküli töltés. Remélhetőleg a mobil piacon is elterjed és a töltőegységek ára is csökkenni fog.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Google reptér 120 ezer négyzetméteren fog elterülni, lesz rajta egy 1600 nm-es terminál és egy kétszer akkora épület az irodáknak, boltoknak, továbbá egy 6000 négyzetméteres hangár, és egy 300 férőhelyes parkoló
A The Document Foundation bejelenti a LibreOffice 4.0-t, a szabad irodai programcsomagot, amelyről a közösség 2001 óta álmodott
A Mozilla elérhetővé tette böngészőjének, a Firefoxnak 18.0.2-es verzióját.
Magyarországon is elérhető a Google Street Views program, melynek segítségével bejárhatjuk a Grand Canyont, az Amazonas őserdőit, az Antarktiszt, vagy éppen az óceánok mélyeit.