Főoldal > Hirek

Amerikai felhasználók körében egyre inkább népszerűbbek a legális online zenecsatornák, melyek hallgatása és funkcióinak használata viszonylag olcsó és egyáltalán nem törvénybeütköző.
Bár már néhány éve jelen van a piacon a Huawei kínai gyártó, de az utóbbi egy év alatti részesedésduplázása már-már fenyegetően hathat a legnagyobb mobilgyártókra.
A Sony titokzatoskodásba burkolózik az új konzollal kapcsolatban, az új játékvezérlő nagy népszerűségnek örvendhet majd, de sokan szkeptikusak a nagy változás, a számítógépes konfiguráció miatt.
Egy Java-bővítményben rejlő biztonsági rés felhasználásával jutottak be az informatikai nagyvállalat dolgozóinak gépére a támadók, ahogyan ez megtörtént korábban a Facebook és Twitter esetében is.
Magyar fizikus kutatásai mutattak rá egy veszélyes biztonsági hibára, melynek kihasználásával az egész Internetet egyszerűen tehetik tönkre hekkercsoportok néhány fontosabb és népszerűbb oldal megbénításával vagy leállításával.
A Fehér ház viccesnek találta az ötletet és úgy is reagált rá, de a rajongók nem tágítanak az ötlettől és már gyűjtést is szerveznek a hatalmas beruházásra a legnagyobb közösségi finanszírozó oldalon.
Egy helikopter fúródott a földbe a kóreai Top Gear című autós műsor felvétele közben ami egy Corvette ZR1-es autóval versengett de a pilóta elszámította a fordulót.
A vezeték nélküli energia továbbítás, illetve az indukciós töltési technológia nem új keletű. Léteznek már efféle eszközök amiket vezeték nélkül töltünk, így például az elektromos fogkefék vagy a hajvágó gépek amik egy dokkolón keresztül tölthetőek.
A Google reptér 120 ezer négyzetméteren fog elterülni, lesz rajta egy 1600 nm-es terminál és egy kétszer akkora épület az irodáknak, boltoknak, továbbá egy 6000 négyzetméteres hangár, és egy 300 férőhelyes parkoló
A The Document Foundation bejelenti a LibreOffice 4.0-t, a szabad irodai programcsomagot, amelyről a közösség 2001 óta álmodott
A Mozilla elérhetővé tette böngészőjének, a Firefoxnak 18.0.2-es verzióját.
Magyarországon is elérhető a Google Street Views program, melynek segítségével bejárhatjuk a Grand Canyont, az Amazonas őserdőit, az Antarktiszt, vagy éppen az óceánok mélyeit.
Sorozatos hekkertámadás a Twitteren, ami Magyarországot is elérte, több ezer felhasználó adatait lopták el a kifinomult és összehangolt technikával dolgozó adathalászok, köztük a New York Times blogot is feltörték.
Emberi életeket tettek kockára a sorozatosan meghibásodott Dreamliner akkumulátorok, amik feltehetőleg gyártási figyelmetlenség miatt bekövetkezett kémiai reakció okozott.
Elindul teszt futására a különleges Facebook- kereső, segítségével humoros hozzászólásokat, meghökkentő vallomásokat, szokásokat tudhatunk meg különböző személyekről, a világ bármely pontján, akár ismerősünket is megtalálhatjuk.

Els  Elz  Kvetkez  Utols

!