Főoldal > Hirek

A kommunikáció és a hírközlés az egyik legszükségesebb tényező a nehéz helyzetekben, az úgynevezett kritikus infrastruktúra része. De ebben a rendkívüli időjárási helyzetben a tájékoztató honlapok is feladták.
A New York-i Radio City Music Hallban mutatták be a Samsung legújabb okostelefonját, a Galaxy S4-et. A cég csúcsmodelljének bemutatóját csak a Youtube-on több százezren nézték. A Galaxy S4 április végén kerül a boltokba az Egyesült Államokban.
Georgia Tech egyetem kutatónak hála felgyorsulhat a ma ismert WiFi alapú adatkapcsolat és akár szempillantásnyi idő alatt tölthetünk le gigabyte-nyi méretű adatmennyiségeket.
Egyre inkább odafigyelnek az okostelefonok a használóikra, a Samsung Galaxy S III-ban tűnt fel először olyan funkció, mely a felhasználó mozgását, szemét figyelve tartotta ébren a telefont. De az új modell újdonságokat kívánt meg.
Az óránkon keresztül telefonálni, videózni, elolvasni a legújabb híreket? Ha az Apple fejlesztőgárdáján múlik, hamarosan mi is részesei lehetünk ennek az élménynek.
Barcelona ad otthont a Mobile World Centre 2013. évi kiállításának, ahová magyar küldöttség is érkezett szórakoztatóelektronikat cikkeivel.
Szerdán délelőtt több UPC-t használó is észlelhette, hogy a szolgáltató levelezője nem elérhető, a levélküldés és fogadás megbénult. A UPC több cég megkeresésére is csak a hibajavítás zajlását közölte.
Amerikai felhasználók körében egyre inkább népszerűbbek a legális online zenecsatornák, melyek hallgatása és funkcióinak használata viszonylag olcsó és egyáltalán nem törvénybeütköző.
Bár már néhány éve jelen van a piacon a Huawei kínai gyártó, de az utóbbi egy év alatti részesedésduplázása már-már fenyegetően hathat a legnagyobb mobilgyártókra.
A Sony titokzatoskodásba burkolózik az új konzollal kapcsolatban, az új játékvezérlő nagy népszerűségnek örvendhet majd, de sokan szkeptikusak a nagy változás, a számítógépes konfiguráció miatt.
Egy Java-bővítményben rejlő biztonsági rés felhasználásával jutottak be az informatikai nagyvállalat dolgozóinak gépére a támadók, ahogyan ez megtörtént korábban a Facebook és Twitter esetében is.
Magyar fizikus kutatásai mutattak rá egy veszélyes biztonsági hibára, melynek kihasználásával az egész Internetet egyszerűen tehetik tönkre hekkercsoportok néhány fontosabb és népszerűbb oldal megbénításával vagy leállításával.
A Fehér ház viccesnek találta az ötletet és úgy is reagált rá, de a rajongók nem tágítanak az ötlettől és már gyűjtést is szerveznek a hatalmas beruházásra a legnagyobb közösségi finanszírozó oldalon.
Egy helikopter fúródott a földbe a kóreai Top Gear című autós műsor felvétele közben ami egy Corvette ZR1-es autóval versengett de a pilóta elszámította a fordulót.
A vezeték nélküli energia továbbítás, illetve az indukciós töltési technológia nem új keletű. Léteznek már efféle eszközök amiket vezeték nélkül töltünk, így például az elektromos fogkefék vagy a hajvágó gépek amik egy dokkolón keresztül tölthetőek.

Első  Előző  Következő  Utolsó