Főoldal > Hirek

Két internetes biztonsági cég arra figyelmeztetett, hogy a Yahoo hirdetési szerverei több száz ezer gépet fertőzhettek meg az elmúlt napokban.
A hirdetések a hírfolyamba kerülnek, ahol automatikusan elindulnak. A közösségi oldal a tévék reklámjaira hajt, ami csak Amerikában 66,4 milliárd dolláros piac.
Eddig csak rajzolt illusztrációt lehetett látni a Valve készülő konzoljáról, a Steam Machine-ról, amely saját operációs rendszert, a Linux-alapú SteamOS futtat majd. Most kijött egy rendes bemutatókép is.
A főleg antivírus megoldásairól ismert biztonságtechnikai cég, az AVG frissített PrivacyFix alkalmazása androidos eszközökön megakadályozza a MAC-cím-alapú követést.
Kitiltották a Play Áruházból, de a legjobb egészségnek örvend a CyanogenMod. Megjelent a legújabb változata.
A Microsoft igyekszik helyet csinálni a piacon a Windows 8-nak, akár azon az áron is, hogy a saját, nagy sikerű operációs rendszerét, a Windows 7-et navigálja el az új verzió sikerének útjából.
A Facebook újabb változást jelentett be a felhasználói üzenőfalak kezelésében: ezentúl jóval kevesebb cuki mémfotót láthatunk a hírfolyamban, mint eddig. A közösségi oldal úgy döntött, hogy a minőségibb tartalomnak ad inkább helyet, és a lolmacskákhoz has
A Google bejelentette, hogy a Chrome-ba is beépítik az Androidon népszerű beszédfelismerő rendszert, ezzel hangutasításokkal indíthatunk keresést, nem kell begépelnünk a szöveget.
Úgy tűnik, nem adja könnyen magát a legendás zenelejátszó, a Winamp. Az AOL a héten még azt jelentette be, hogy december közepén lelövi a Winampot, nem lehet majd letölteni az oldalról.
2013. december 20. után megszűnik a winamp.com, és a netkorszak meghatározó médialejátszója, a Winamp sem lesz többé letölthető az oldalról.
Az Egyesült Államokban és Kanadában pénteken bemutatták a Sony új játékkonzolját, a PlayStation 4-et, mely történelmi csúcsszámmal, 1 millió eladott példánnyal nyitott az első napon.
Bár lehet majd még használni a 2014. április 8-ai dátum után is a Windows XP operációs rendszert, nem ajánlott. Ugyanis e dátum után a Microsoft nem ad már ki javításokat a biztonsági résekhez, így szinte szabad az út a kártevőknek.
Majdnem két hete állíttatta le az MPAA jogvédő szervezet a torrentvilág egyik alappillérét, az Isohuntot. Az ArchiveTeam viszont most archiválja a metaadatokat és Tongában újjáéled a weboldal a régi állapotában.
Elromlik a telefonunk egy alkatrésze: két mozdulatból kicseréljük. Jobb kamerára váltanánk a telefonban: két mozdulatból kicseréljük. A cél nem megvalósíthatatlan, és már egy nevesebb cég, a Motorola áll mögötte.
Ha már létezik a hajlékony kijelzők gyártásának technológiája, a telefongyártók ki is használják és készítenek hajlított képernyős okostelefont is. A Samsung után az LG is hivatalosan bejelentette a készülékét.

Első  Előző  Következő  Utolsó