Főoldal > Hirek

Lenyűgözően élethű versenyautó-szimulátort épített három magyar ­fiatalember, Konyhás Krisz­tián, Rétfalvi Gábor és Keresztesi Zsolt. A Maximulator volánja mögött egy valódi aszfaltszaggató szuperkocsiban érezhetjük magunkat.
Ferenc pápa a katolikus egyház világnapja alkalmából tett nyilatkozatában szólt az internetről és a közösségi médiáról is.
Egy nap alatt több mint tízmillió megkeresés érkezett a német informatikai biztonsági hivatalhoz (BSI), miután a szervezet közölte, hogy bűnözők tömeges identitáslopást követtek el szoftverekkel, amelyek felhasználóneveket, e-mail-címeket és a hozzájuk ta
Az IBM 1,2 milliárd dolláros beruházással 15 új adatközpontot létesít világszerte felhőtechnológiás tároló és szolgáltatási kapacitásának bővítésére - közölte az IBM.
Fele sem tréfa: a webes támadások legújabb generációja az úgynevezett okos háztartási eszközökből fog kiindulni.
Az Epson bemutatta az első, akár utazás közben is használható, virtuális valóságot megjelenítő készülékét, a Moverio BT-200 szemüveget.
Bár viselőjét még nem tudja gyógyítani a keresőóriás okosszemüvege, a Google Glass már egyre gyakrabban kezd beszökni az orvostudományba.
A Microsoft operációs rendszerének korábban Threshold kódnéven ismert új verziója 2015-ben megjelenik, és Windows 9 lesz a neve.
A Google új Gmail szolgáltatásként jelentette be azt, hogy ezentúl bárki küldhet emailt bárkinek a Google+ segítségével.
Két internetes biztonsági cég arra figyelmeztetett, hogy a Yahoo hirdetési szerverei több száz ezer gépet fertőzhettek meg az elmúlt napokban.
A hirdetések a hírfolyamba kerülnek, ahol automatikusan elindulnak. A közösségi oldal a tévék reklámjaira hajt, ami csak Amerikában 66,4 milliárd dolláros piac.
Eddig csak rajzolt illusztrációt lehetett látni a Valve készülő konzoljáról, a Steam Machine-ról, amely saját operációs rendszert, a Linux-alapú SteamOS futtat majd. Most kijött egy rendes bemutatókép is.
A főleg antivírus megoldásairól ismert biztonságtechnikai cég, az AVG frissített PrivacyFix alkalmazása androidos eszközökön megakadályozza a MAC-cím-alapú követést.
Kitiltották a Play Áruházból, de a legjobb egészségnek örvend a CyanogenMod. Megjelent a legújabb változata.
A Microsoft igyekszik helyet csinálni a piacon a Windows 8-nak, akár azon az áron is, hogy a saját, nagy sikerű operációs rendszerét, a Windows 7-et navigálja el az új verzió sikerének útjából.

Első  Előző  Következő  Utolsó