Főoldal > Hirek

Windows hibák pénzjutalma. Az összes hackernek és Microsoft barátnak írta ki a felhívást a Windows fejlesztő csapata, amelyben hibavadászatra invitálják a vállalkozó kedvűeket. A megtalált hibákért csinos summát is ígérnek a becsületes megtalálóknak.
Hamar nagy szenzációvá vált az interneten a két tech-mogul szóváltása a mesterséges intelligenciáról és egymásról. Mindketten máshogy látják a témát és ez bizony konfrontációhoz vezetett, aminek nem szégyelltek hangot is adni.
A Sticky AI egy új app a Prisma Labs-tól, amely a fejlesztő második terméke, amely a vállalat ugyanazon mesterséges intelligenciát felhasználó sikeralkalmazását követte, amely tavaly nyáron a tarolta le az app-piacot.
Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.
Nyár van és tikkasztó a hőség - megvéd az okospóló. A kánikula nem csak nálunk nyomasztó, de Japánban is, ahol a hőség nem kímél sem embert, sem állatot. Erre találták ki a szigetországiak az okospólót, amelyet szívesen hordanak a jószágok.
Attól függően hogy a weboldalunkat mi magunk vagy esetleg profi fejlesztő által kívánjuk elkészíteni, változhatnak a webtárhellyel kapcsolatban támasztott igényeink. A fejlesztőknek bizonyos esetekben speciális környezetre is szükségük lehet, de...
A Google kedden jelentette be az éves I/O konferenciáján, hogy felkarolja az álláskeresőket. Elindítja a már sokak által nagyon várt, új, speciálisan álláskeresésre kihegyezett funkcióját, amelyet ezentúl egyaránt elérhetünk számítógépes böngészőből és mo
A hajlékony laptop ötlete: A Lenovo-nál szeretnek nagyokat gondolni és vadabb ötletekkel is foglalkozni, egy new yorki eseményen a napokban prezentálta a vállalat legújabb ötletét, amely nem más, mint a hajlékony laptop. Kijelző, billentyűzet, még navigác
Még tavaly tavasszal történt a tragikus és sokakat megosztó önvezető autóval történt autópályabaleset, amelyben a Tesla Model S-ben utazó Joshua Brown vesztette életét. Ez volt az első olyan eset, amikor halálos kimenetelű baleset történt egy önvezető au
A Google Chrome már jópár éve igyekszik, hogy száműzze a Flash Playert az internet világából és végleg eltüntesse a már elavult és emiatt veszélyessé vált Flash alapú tartalmakat. Mivel sok oldal nem foglalkozik ezzel, vagy már az oldallal sem foglalkozna
Már Magyarországon is megvásárolható a Blackberry legújabb okostelefonja, a KeyOne. A ma sokak által még mindig vágyott qwerty billentyűzetes mobil megalkotásakor nagy szerepet játszott a megfelelő védelem és biztonság is.
A 2014-es Apple Év Játéka díjának nyertese a közönség köreiben is hatalmas sikert arató Monument Valley lett. A különleges grafikával és hangulattal az applikáció hamar mindenki szívébe lopta magát. Most itt a folytatása.

Első  Előző  Következő  Utolsó