Főoldal > Hirek

Mai fejlődő világunk egyre meghatározóbb vívmányai a drónok. Használjuk őket légi felvételek készítésére, csomagszállításra, katonai felderítésre, és csak úgy szórakozásból is. Viszont a drónok terroristák kezében veszélyesek lehetnek...
A Kickstarter kampányként induló Blips makrólencséi egy újabb sikertörténet, amely végül beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A projekt célja az volt, hogy egy okostelefonokhoz használható lencsét alkosson, amellyel digitális mikroszkóphoz hasonló, kivál
Legújabb fenyegetést a Locky zsarolóvírus jelenti, amely Facebookon is jól terjed. Nagyon résen kell lennie az embernek, ha internetezik. Egy pillanatra lankad a figyelme, rákattint valamire amire nem kellene és máris kész a baj.
Egy akkumulátor ami másodpercek alatt feltölthető és napokig használható? Hamarosan tényleg eljöhet ennek is az ideje, a University of Central Florida kutatói már elkészítették a prototípusokat.
Elon Musk nem tud leállni, most gyors és olcsó internetet álmodott mindenkinek. Sorra jön az újabb és újabb ötleteivel, amelyek komoly technológiai fejlődést jelentenek. De nem csak a levegőbe beszél, hamarosan a bolygót lefedő internetes hálózatot készít
Mi az örök fiatalság titka a filmgyárban? A hollywood-i filmsztárok elképzelhetetlen vagyonokat költenek szépségük és fiatalságuk megőrzésére. Személyi edzők, szépségápolási termékek, sminkesek és plasztikai sebészek tartják őket mindig formában. Ezek vis
A mai naptól kezdve a népszerű beszélgető alkalmazás, a WhatsApp új funkcióval bővül: ezentúl videóhívásokat is intézhetünk vele. Ezzel beáll a FaceTime, Skype, Facebook Messenger, és Google Duo sorába.
Mindenkit ledöbbentett aki látta: a Facebook-on több millió felhasználót nyilvánított halottnak a rendszer és emlékezett meg róluk szomorúan. A bug nem kímélte magát az alapítót, Mark Zuckerberget sem.
Első körben az Amerikai Egyesült Államok területén tervezik bevezetni a Facebook app új funkcióját, amely egy mesterséges intelligencián alapuló szelfi készítésre is alkalmas fotó-, és videófilterezés lesz. Izgalmasan hangzik, várjuk!
A gépek rengeteg helyen tudják kisegíteni az embereket. A közlekedésben, kommunikációban, szórakozásban és most már a pizzériákban is. Ráadásul a robot által készült étel finom is!
A Tesla cég feje, a SpaceX rakéta és űrkutatások lelkes híve, Elon Musk új technológiai csodával rukkolt elő. A háztetőkre szerelt napelemeket forradalmasítaná, maga a tető lenne a napelem.
Végigsöpört az interneten a Microsoft új, all-in-one asztali gépe, a Surface Studio. Az asztali gép rendkívül jónak néz ki, viszont az ára borsos.
Ha te is szívesen ismerkedsz online, akár mobiloddal vagy tableteddel is, van egy jó hírünk. A napokban jelent meg androidora és IOS-re a Lili Fox magyar társkereső alkalmazás, amely még díjat is nyert.
Hivatalos bejelenést tett a Nintendo, melyben legújabb konzoljukat, a Switch-et mutatták be. Az új gép különlegessége, hogy asztali és kézi módban is használható.
Az Amazon Kindle ebook olvasói nagy karriert futottak be a könyvmolyok világában. A kényelmes, papírmentes olvasás élményét és több száz és ezer könyv hordozhatóságát hozta el nekik a Kindle széria. Most itt a Kindle Manga.

Első  Előző  Következő  Utolsó