Főoldal > Hirek

A mai naptól kezdve a népszerű beszélgető alkalmazás, a WhatsApp új funkcióval bővül: ezentúl videóhívásokat is intézhetünk vele. Ezzel beáll a FaceTime, Skype, Facebook Messenger, és Google Duo sorába.
Mindenkit ledöbbentett aki látta: a Facebook-on több millió felhasználót nyilvánított halottnak a rendszer és emlékezett meg róluk szomorúan. A bug nem kímélte magát az alapítót, Mark Zuckerberget sem.
Első körben az Amerikai Egyesült Államok területén tervezik bevezetni a Facebook app új funkcióját, amely egy mesterséges intelligencián alapuló szelfi készítésre is alkalmas fotó-, és videófilterezés lesz. Izgalmasan hangzik, várjuk!
A gépek rengeteg helyen tudják kisegíteni az embereket. A közlekedésben, kommunikációban, szórakozásban és most már a pizzériákban is. Ráadásul a robot által készült étel finom is!
A Tesla cég feje, a SpaceX rakéta és űrkutatások lelkes híve, Elon Musk új technológiai csodával rukkolt elő. A háztetőkre szerelt napelemeket forradalmasítaná, maga a tető lenne a napelem.
Végigsöpört az interneten a Microsoft új, all-in-one asztali gépe, a Surface Studio. Az asztali gép rendkívül jónak néz ki, viszont az ára borsos.
Ha te is szívesen ismerkedsz online, akár mobiloddal vagy tableteddel is, van egy jó hírünk. A napokban jelent meg androidora és IOS-re a Lili Fox magyar társkereső alkalmazás, amely még díjat is nyert.
Hivatalos bejelenést tett a Nintendo, melyben legújabb konzoljukat, a Switch-et mutatták be. Az új gép különlegessége, hogy asztali és kézi módban is használható.
Az Amazon Kindle ebook olvasói nagy karriert futottak be a könyvmolyok világában. A kényelmes, papírmentes olvasás élményét és több száz és ezer könyv hordozhatóságát hozta el nekik a Kindle széria. Most itt a Kindle Manga.
Idén is megrendezésre kerül az Európai Unió tagországainak megrendezett android alkalmazás fejlesztő appverseny, amely kifejezetten az ifjúságnak szól. A mobil alkalmazás készítő verseny az EU Code Week keretein belül kerül megrendezésre.
Újratervezte a Microsoft az egyik legismertebb rajzprogramot, a Windows-ok alapkellékeként ismert Paint-et. A program múltja hosszúra nyúlik vissza, lássuk mit változtatnak meg benne!
Az internet tele van a Samsung Note 7 spontán kigyulladásairól szóló rémtörténetekkel. A telefon ugyanis képes egyik pillanatról a másikra magától bombává alakulni. A Samsung visszahívta a termékeit, de ez sem segített.
Múlt hónapban történt, hogy a KrebsOnSecurity kiberbiztonsági tematikájú blogját hackerek teljesen lebénították. Az akció mögött valószínűleg a blog tulajdonosa által lekapcsolt izraeli hackerek lehettek.
Tűkön ülve vártuk az új iPhone 7 mobiltelefon megjelenését. Milyen lett az új készülék? Felért-e az elvárásokhoz és a népes rajongótábor elégedett lesz-e vele. Lássuk!
Az internet és a weboldalak tele vannak reklámokkal. Ezeket többnyire a felhasználók nem szeretik, az oldalak és hirdetések tulajdonosainak viszont pénzt hoznak. Előbbiek örömére találták ki az AdBlock programot, amely eltüntette a reklámokat... eddig.

Első  Előző  Következő  Utolsó